ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 114

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ | Νο 114 ● ΜΑΪΟΣ 2013

Εφημερίδα

Σελ.6 Ειδήσεις

Όσα έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αποκαλύπτουμε και καταγράφουμε ό,τι αφορά τα νέα μοντέλα επαγγελματικών, φορτηγών και λεωφορείων. Ξεχωρίζουμε τα θετικά αποτελέσματα σχετικά με την αξιοπιστία των υβριδικών Volvo FE, τα νέα παντός εδάφους Unimog και πολλαπλών εφαρμογών Ecomic με τεχνολογία Euro6 και το «αγριεμένο» VW Amarok R Style.

Θέματα

Σελ.16 Volvo FMX

Η πρώτη μας επαφή με τη νέα και πλήρως αναβαθμισμένη γενιά του χωματουργικού φορτηγού FMX που αναμένεται να εκπλήξει τον κλάδο, και όχι μόνο, με τις ικανότητες, την αισθητική και τον εξοπλισμό του.

Σελ.22 Van Hool NV

Το Car & Truck, μέλος του οργανισμού κρίσεως για την ανάδειξη του «Λεωφορείου της Χρονιάς», επισκέφτηκε το εργοστάσιο της εταιρείας στο Lier (Βέλγιο) για να σας μεταφέρει τις αλλαγές που έγιναν, αλλά τα φιλόδοξα μελλοντικά σχεδία της εταιρείας.

Σελ.34 Nissan Navara 2.5D Double Cab 4x4 XE Comfort Δοκιμάζουμε πρώτοι, στην ειδικά διαμορφωμένη εκτός δρόμου πίστα της ΕΛ.ΑΣ, το νέο απόκτημά της και διαπιστώνουμε τα νέα δεδομένα με τα οποία η αστυνόμευση γίνεται πράξη.


Σελ.40 Mitsubishi L200 Single Cab Inform 4WD

Αυτή τη φορά επιλέξαμε ένα διαφορετικό τρόπο για δοκιμάσουμε το μονοκάμπινο  pick up της Mitsunishi και όπως μαρτυρούν και οι εικόνες, L200 Vs Attart Off Road Park σημειώσατε 1–0.

Σελ.46 Krone Dogus Treyler AS

Οι αποκλειστικότητες συνεχίζονται! Το Car & Truck βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου εργοστάσιου της Krone στο Tire (Τουρκία) και ενημερώθηκε για το πώς κατασκευάζονται τα μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ του πλανήτη.    

Σελ.48 Car & Truck of the Month

Σε αυτήν την ενότητα θα βλέπετε κάθε μήνα τη δική μας επιλογή. Μια επιλογή που βασίζεται σε κάτι ιδιαίτερο και έχει πολλά να πει στον επαγγελματία αυτοκινητιστή. Για το μήνα αυτό Ford Transit Courier.

Σελ.50 Τεχνολογία

Στο δεύτερο μέρος των Λιπαντικών θα μάθετε να διαβάζεται τις συντομογραφίες των συσκευασιών καθώς και τους παρεμφερή ορισμούς του εμπορίου ώστε να ξέρετε τι επακριβώς τι είναι αυτό που χρησιμοποιείται για να κρατά ζωντανό τον κινητήρα σας.

Club

Σελ.55 Επικαιρότητα

Καυτά νέα από τον ελληνικό χάρτη των μεταφορών: Η ΟΦΑΕ ετοιμάζει κινητοποιήσεις, το περιβόητο τηλεοπτικό σποτ γνωστής εταιρείας έκδοσης εισιτήριων που εναντίωσε τους φορτηγατζήδες είναι αθώο και με τη βούλα, τα Δημόσια ΚΤΕΟ πήραν παράταση λειτουργίας και πολλά άλλα…                                      

Σελ.60 TIR

Διεθνής ειδήσεις και εξελίξεις από τον κλάδο των μεταφορών, για να μην πιαστείτε αδιάβαστοι περνώντας τα σύνορα.

Σελ.62 Αλληλογραφία

Η δική σας ανοιχτή γραμμή με το περιοδικό. Εσείς ρωτάτε, εκφράζεστε και εμείς απαντάμε ή παίρνουμε θέση αντίστοιχα. Παράλληλα ξεφεύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα με τις αστείες φωτογραφίες που μας στέλνετε.

Σελ.64 Ελεύθερος Χρόνος

Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ σημαντικός για τον άνθρωπο. Πρόκειται για τις στιγμές εκείνες κατά τις οποίες μπορούμε να αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες και να διευρύνουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας με δραστηριότητες που μας ευχαριστούν, όπως ακριβώς αυτή εδώ η ενότητα. Καλή διασκέδαση!

Αγορά

Σελ.67 Η αγορά των επαγγελματικών αυτοκινήτων

Οι ταξινομήσεις και ο παλμός των εταιρειών. Προσφορές και ειδήσεις που μέσα τους κρύβουν μοναδικές αγοραστικές ευκαιρίες.

Σελ.71 Shopping Therapy

Και ο επαγγελματίας έχει ψυχή! Νέα προϊόντα για τον ελεύθερο χρόνο, τη δουλειά, το σπίτι, τον κήπο και γενικά την καλοπέραση και τον καλλωπισμό.

Σελ.72 Aftermarket

Αξεσουάρ που σκοπό έχουν να κάνουν τη συμβίωση με το όχημα ακόμα πιο ευχάριστη. Ξοδέψτε υπεύθυνα!

Σελ.74 Data

Οι τιμές καυσίμων στο εξωτερικό και τα τηλέφωνα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ατζέντα.

Extra

Σελ.30 Volvo FH

Σας δείχνουμε τις εξονυχίστηκες δοκιμές ποιότητας που υποβλήθηκε το νέο Volvo FH, από το τμήμα R&D της εταιρείας, προτού περάσει στη γραμμή παραγωγής.

Σελ.76 Fleet Management

Το πρώτο μέρος από τη μελέτη του Παντελή Γιαννέλου (Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ) σχετικά με τη «Βελτιστοποίηση δρομολόγησης οχημάτων».

Σελ.78 Υπερκατασκευή

Τα –ειδικά– Peugeot Boxer αποτελούν αψεγάδιαστο παράδειγμα του πώς ένα επαγγελματικό όχημα μπορεί να συνδυάσει όλα εκείνα που απαιτούνται για να παράγει κοινωνικό έργο.

Σελ.80 Μηχανήματα Έργων

Παρουσιάζουμε το νέο μικρό θαύμα της Volvo, τον εκσκαφέα ECR25D που εντυπωσιάζει με τη μικρή ακτίνα περιστροφής του και με Σελ.82 Τελευταία λέξη

Χρονογράφημα του Δημήτρη Βάρου

 

 

 
Κλείσιμο [X]