ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 171

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΝ LINE 
το νέο τεύχος του ανανεωμένου
Car & Truck

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σελ. 6  Ειδήσεις

Νέα μοντέλα επαγγελματικών, φορτηγών και λεωφορείων. Όσα έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Πρόστιμο 700.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ Αττικής για μη απόδοση εισφορών άνω των 7 εκατ. ευρώ από τα εισιτήρια. Πλευρικοί αερόσακοι στα νέα Scania. Δείτε online τον καιρό στους ελληνικούς δρόμους. Νέα σήμανση στα ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων. Σε παραγωγή το ηλεκτρικό φορτηγό Irizar ie. Απεριόριστα τρέιλερ για Ι.Χ. φορτηγά. Νέο μικρομεσαίο επαγγελματικό Toyota στην Ευρώπη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σελ. 12      3η διεθνής έκθεση VERDE.tec

Η φετινή αναβαθμισμένη και απολύτως στοχευμένη διοργάνωση φιλοξένησε περισσότερους από 120 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ανακύκλωσης υλικών, της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του «Industry 4.0» και της απορρύπανσης.

Σελ. 14      GIMS 2019 – Έκθεση Γενεύης

Το ετήσιο ραντεβού των αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ελβετία ήταν φέτος γεμάτο από σημαντικές ευρωπαϊκές παρουσιάσεις και ενδιαφέροντα concept ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα.

Σελ. 20      BAUMA 2019
Πολλές εκπλήξεις και αναβαθμισμένα μοντέλα φορτηγών βαριάς χρήσης θα παρουσιαστούν στην μεγαλύτερη έκθεση μηχανημάτων οχημάτων και εξοπλισμού παγκοσμίως για το εργοτάξιο, τις κατασκευαστικές εργασίες, την επεξεργασία και την εξόρυξη, στο Μόναχο, από τις 8 έως τις 14 Απριλίου 2019.

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ - ΔΟΚΙΜΕΣ

Σελ.  16      Opel Vivaro Van και Zafira Life

Για την τρίτη γενιά του επαγγελματικού Vivaro Van και του πολυμορφικού Zafira Life η Opel χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη πλατφόρμα του ομίλου PSA, παρουσιάζοντας δύο φρέσκα μοντέλα.

Σελ. 18      Mercedes-Benz V-Class και Vito

Αναβαθμισμένη εμφάνιση και νέους κινητήρες απέκτησε το πολυμορφικό V-Class της Mercedes-Benz, ένα ιδιαίτερο όχημα VIP μετακινήσεων με διακριτή εμφάνιση και εξοπλισμό από τα «απλά» Vito.

Σελ. 18      Peugeot Partner Van 1.6 BluHDi 100

Ένα ολοκληρωμένο μικρομεσαίο επαγγελματικό αυτοκίνητο με τεράστιες δυνατότητες φόρτωσης, μοντέρνο, ασφαλές και οικονομικό στη χρήση, με δυνατότητες ενσωμάτωσης σε συστήματα διαχείρισης στόλων για να λειτουργεί αποδοτικά.

Σελ. 46      Ford Ranger Raptor 


Με τιμές από 56.000 ευρώ ξεκίνησαν οι παραγγελίες του νέου εντυπωσιακού και σκληροτράχηλου Pick-Up που βρέθηκε για λίγες μέρες σε επιλεγμένες εκθέσεις στην Ελλάδα.

CLUB

Σελ.  31      Κλαδική ενημέρωση

Εκπτώσεις σε ομαδικές εγγραφές για ΠΕΙ και ADR. Παρατηρητήριο κομίστρων ζητούν τα Δ.Χ. φορτηγά. Παράταση για τα ασφαλιστικά των μετόχων ΚΤΕΛ. Αναταραχή για την κίνηση φορτηγών στο παράπλευρο δίκτυο, σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο – Θα εφαρμοστεί η απαγόρευση σε κατοικημένες περιοχές, τονίζει το υπουργείο Μεταφορών. Οι περιορισμοί στην κίνηση φορτηγών για ολόκληρο το 2019. Τι προβλέπει η απόφαση για την κίνηση οχημάτων ιστορικού ενδιαφέροντος.

Σελ.  36 Συνέντευξη με τους Ιωσήφ Νίνο και Νικόλαο Νίνο, τον εισαγωγέα και τον διευθυντή πωλήσεων των μπαταριών TAB.

TIR

Σελ. 38      Ενημέρωση για όσους ταξιδεύουν με φορτηγά εκτός Ελλάδος. Οι εθνικές αργίες στην Ευρώπη. Σχέδια εκτάκτου ανάγκης για το Eurotunnel, λόγω Brexit. Οδηγίες για τον έλεγχο των OBU. Νέα σημεία στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στη Βουδαπέστη.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σελ. 40      Το παρελθόν κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις

ΑΓΟΡΑ

Σελ. 42      Η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων

Ανάλυση των στοιχείων ταξινομήσεων Van, pick-up, ταξί, φορτηγών, υπερκατασκευών και λεωφορείων.

Σελ.  44      Ειδήσεις από την ελληνική αγορά

Σελ.  49      Χρηστικά θέματα

Σελ.  50      Τελευταία λέξη

Χρονογράφημα του Χάρη Λαζαρόπουλου

 

 

 

 
Κλείσιμο [X]