ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 175

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΝ LINE 
το νέο τεύχος του ανανεωμένου
Car & Truck

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σελ. 6 Ειδήσεις

Νέα μοντέλα επαγγελματικών, φορτηγών και λεωφορείων. Όσα έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Δυο προσφυγές ακύρωσαν τον διαγωνισμό για τα 750 αστικά λεωφορεία. Νέο διαγωνισμό για 1.000 λεωφορεία υπόσχεται το υπουργείο Μεταφορών. Ηλεκτρικός συνεταίρος για την Iveco. «Safety weekend» από τη Mercedes-Benz Ελλάς. «Πάτησε» στην Ευρώπη η 7η γενιά του Mitsubishi L200.

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ - ΔΟΚΙΜΕΣ

Σελ. 10 SCANIA ROSENBAUER BUFFALO

Πάνω σε πλαίσια και καμπίνες Scania είναι «χτισμένα» τα πυροσβεστικά «βουβάλια» της Rosenbauer, τα οποία φέρουν δύο ψηφιακά ελεγχόμενα εξωτερικά «κανόνια» νερού, ειδικά για άμεση επέμβαση σε αεροδρόμια.

Σελ. 12 NISSAN ELECTRIC ICE CREAM VAN

Ένα πρότυπο «Ice Cream Van» χωρίς… ICE (Internal Compustion Engine, δηλαδή κινητήρα εσωτερικής καύσης) παρουσίασε η Nissan, βασισμένο στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-NV200.

Σελ. 16 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ MAN 2020

Η MAN έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικές πληροφορίες για τη νέα γενιά λεωφορείων MAN και Neoplan που θα παρουσιάσει επίσημα στην προσεχή Busworld, καθώς και λεπτομέρειες για τα νέα eTGE Combi και TGE City.

Σελ. 20 FORD FIESTA VAN 1.5 TDCi

Η έκδοση Van του βραβευμένου με τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς (πέρυσι) Ford Fiesta, συνδυάζει την εμφάνιση και την υψηλού επιπέδου τεχνολογία, με έναν πολύ λειτουργικό χώρο οδήγησης και άφθονο χώρο στο εσωτερικό για επαγγελματικές μεταφορές.

Σελ. 26 SOLARIS TROLLINO 24

Μια πρώτη έκδοση του 24μετρου διπλά αρθρωτού οχήματος έδειξε σε δημοσιογράφους η Solaris, στην Gdynia της Πολωνίας.

CLUB

Σελ. 31 Κλαδική ενημέρωση

Αυξήσεις για οδηγούς τουριστικών λεωφορείων. Νέα παράταση για τις κάρτες «έξυπνου» ταχογράφου. Τα αιτήματα των μεταφορέων Δ.Χ. Μικρή παράταση στο ΕΣΠΑ των ΚΤΕΛ. Αλλαγές στις άδειες οδήγησης.

TIR

Σελ. 34  Ενημέρωση για όσους ταξιδεύουν με φορτηγά εκτός Ελλάδος. Δορυφορικές σφραγίδες GLONASS στη Ρωσία. Νέες οδικές απαγορεύσεις στην Ουγγαρία. Αυστριακό «φρένο» στα «βρώμικα» φορτηγά.

ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ

Σελ. 36 Ελαστικά για επαγγελματικό αυτοκίνητο

Μια μικρή… επανάληψη στον κρίσιμο ρόλο των ελαστικών, για τη σωστή, ασφαλή και οικονομική επαφή ενός επαγγελματικού οχήματος με τον δρόμο που κινείται. Παράλληλα, επιλέγουμε λύσεις υψηλής ποιότητας για τα ελαστικά αντικατάστασης των μεγάλων Van της ελληνικής αγοράς, που συμβάλλουν στην οικονομική, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία στις δύσκολες συνθήκες των μεταφορών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σελ. 40 Stout Scarabeo: Το πρώτο πολυμορφικό Minivan

ΑΓΟΡΑ

Σελ. 42  Η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων

Ανάλυση των στοιχείων ταξινομήσεων Van, pick-up, ταξί, φορτηγών, υπερκατασκευών και λεωφορείων.

Σελ. 44 Ειδήσεις από την ελληνική αγορά. Προσφορές, νέα μοντέλα.

Σελ. 49 Χρηστικά θέματα

Σελ. 50 Τελευταία λέξη

 

 

 
Κλείσιμο [X]