ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 177

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΝ LINE 
το νέο τεύχος του ανανεωμένου
Car & Truck

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σελ. 6   Ειδήσεις

Νέα μοντέλα επαγγελματικών, φορτηγών και λεωφορείων. Όσα έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο. «Silver Alert» για το διαγωνισμό λεωφορείων. Πλησιάζει η απελευθέρωση των υπηρεσιών ΚΤΕΛ. Αγνοείται και ο τερματικός σταθμός ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα. «Γάμος» για PSA και FCA δημιουργεί την τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία.

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ - ΔΟΚΙΜΕΣ

Σελ.10  MERCEDES-BENZ SPRINTER 45

Τις εκδόσεις Sprinter Transfer 45 και Sprinter City 45, ειδικά διαμορφωμένες για τουρισμό ή αστικά δρομολόγια αντίστοιχα, παρουσίασε η Mercedes-Benz. Το μήκος τους φθάνει στα 7,4μ. (με μεικτό βάρος έως 5,5 τόνους) και μπορούν να μεταφέρουν 22 ή 30 επιβάτες.

Σελ.16 FORD TRANSIT 2020

H Ford εστιάζει πλέον σε ηλεκτρικά και υβριδικά ελαφρά φορτηγά για το 2020 και εμείς ταξιδέψαμε στη Σουηδία για να δοκιμάσουμε όλες τις εκδόσεις της νέας γενιάς Transit.

Σελ. 22  RENAULT CLIO BUSINESS 1.5 dCi

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ευχάριστα στην οδήγηση ελαφρά VAN συνεχίζει ακάθεκτο την καριέρα του στην ελληνική αγορά.

CLUB

Σελ. 28  Κλαδική ενημέρωση

Θέματα που αφορούν τους μεταφορείς Δ.Χ. Ηλεκτρονικό μητρώο πραγματικών δικαιούχων και για τα σωματεία. «Φρένο» στα παλαιά φορτηγά. «Ελευθέρας» στους εισαγωγείς μεταχειρισμένων. Εντατικοί έλεγχοι στα βυτιοφόρα. «Επανεκκίνηση» στις κάρτες ταχογράφου.

TIR

Σελ. 30  Ενημέρωση για όσους ταξιδεύουν με φορτηγά εκτός Ελλάδος. Νέα τρίμηνη αναβολή στο Brexit: από το 2020 …και βλέπουμε! Τι αλλάζει για τις μεταφορικές εταιρείες. Το βαρόμετρο των μεταφορών, από την Timocom.

ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ

Σελ. 32  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Επιλέγουμε εταιρείες από τον κλάδο εμπορίας και κατασκευής αμαξωμάτων και τρέιλερ.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σελ. 40  Μια «πρώτη» βουτιά στην προϊστορία των αστικών συγκοινωνιών του Άργους, της Αθήνας και του Πειραιά: Από την… «πασιτείνουσα», στα «παμφορεία».

ΑΓΟΡΑ

Σελ. 42  Η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων

Ανάλυση των στοιχείων ταξινομήσεων Van, pick-up, ταξί, φορτηγών, υπερκατασκευών και λεωφορείων.

Σελ. 44  Ειδήσεις από την ελληνική αγορά. Ενημέρωση για προσφορές, νέα μοντέλα και νέες υπηρεσίες.

Σελ. 49  Χρηστικά θέματα. Το κόστος των καυσίμων στο εξωτερικό.

Σελ. 50  Τελευταία λέξη

 

 

 
Κλείσιμο [X]