ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 179

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΝ LINE 
το νέο τεύχος του ανανεωμένου
Car & Truck

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σελ. 6   Ειδήσεις

Νέα μοντέλα επαγγελματικών, φορτηγών και λεωφορείων. Όσα έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Νέος σχεδιασμός για την ηλεκτροκίνηση. Κίνητρα αντικατάστασης. Μετά το 2021 αναμένονται τα 800 λεωφορεία. Operating leasing στα φορτηγά. Πολυεθνικό το νέο προεδρείο της IRU. FCA και PSA υπέγραψαν τη συγχώνευση. Παραγγελία-ρεκόρ για την BYD. Αποκαλυπτήρια για το νέο VW Caddy Cargo. Βραβείο για το ηλεκτρικό φορτηγό ie Irizar.

 

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ - ΔΟΚΙΜΕΣ

Σελ. 14 Νέο Isuzu D-Max

Πλήρως ανανεωμένο, το pickup της Isuzu φθάνει το ερχόμενο καλοκαίρι και στην Ελλάδα. Βελτιωμένο σε όλα τα σημεία, ενισχυμένο, ελαφρύτερο.

Σελ. 18 Tesla Cybertruck

Ηλεκτροκίνητες εκδόσεις μηδενικών ρύπων των επαγγελματικών οχημάτων της, με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου έχει «στα σκαριά» η Renault.

Σελ. 20  Nikola Tre by Iveco

Το σασί και την καμπίνα του νέου Iveco S-Way δανείζεται η αμερικανική Nikola για το Tre, το ηλεκτρικό φορτηγό της για την Ευρώπη. Μια εντυπωσιακή συνεργασία με οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Σελ. 26  Mitsubishi L200 Club-Cab

Οδηγούμε την νέα έκδοση με τη μεγάλη καρότσα και την μικρή-διπλή καμπίνα που μπορεί περιστασιακά να μεταφέρει πρόσθετους επιβάτες ή εργαλεία.

CLUB

Σελ. 32  Κλαδική ενημέρωση

Θέματα που αφορούν τους μεταφορείς Δ.Χ. Νέο τοπίο στις οδικές εμπορευματικές και επιβατικές μεταφορές. Διάλογο ζητά ο κλάδος των Ταξί. Η πρώτη αντίδραση στη διαβούλευση από τους μεταφορείς. «Φυσιολογικές» (για το υπουργείο) οι πολωνικές κάρτες ταχογράφου (αλλά καλού κακού πάρτε μαζί και μια επίσημη μετάφραση της εγκυκλίου). «Παφ» και… 3.000 ευρώ. Επιχορήγηση σε 49 ΚΤΕΛ. Κατανομή αδειών ΕΔΥΜ 2020. Αλλαγές στην ασφάλιση μετόχων ΚΤΕΛ. Παρατείνεται το Μεταφορικό Ισοδύναμο για τα καύσιμα.

TIR

Σελ. 38  Ενημέρωση για όσους ταξιδεύουν με φορτηγά εκτός Ελλάδος. Στην εκκίνηση για... μερικό Brexit. Ουγγαρία: Νυχτερινή απαγόρευση. Νέες συσκευές OBU για την Τσεχία. Περιορισμός διανυκτέρευσης έξω από το Παρίσι. Έλεγχοι στα σύνορα με την Τουρκία. Έγκριση ορατότητας για φορτηγά στο Λονδίνο. Το βαρόμετρο των μεταφορών, από την Timocom.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σελ. 40  Μια «πρώτη» βουτιά στην προϊστορία των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και του Πειραιά: «Βικτώριες», «λαντώ» και «παϊτόνια» - Τα είδη των αμαξών.

ΑΓΟΡΑ

Σελ. 42  Η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων

Ανάλυση των στοιχείων ταξινομήσεων Van, pick-up, ταξί, φορτηγών και λεωφορείων.

Σελ. 44  Ειδήσεις από την ελληνική αγορά. Ενημέρωση για προσφορές, νέα μοντέλα και νέες υπηρεσίες.

Σελ. 49  Χρηστικά θέματα. Το κόστος των καυσίμων στο εξωτερικό.

Σελ. 50  Τελευταία λέξη

 

 

 

 
Κλείσιμο [X]