ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 180

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΝ LINE 
το νέο τεύχος του ανανεωμένου
Car & Truck

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σελ. 6  Ειδήσεις

Νέα μοντέλα επαγγελματικών, φορτηγών και λεωφορείων. Όσα έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Ξεκινά –με αργά βήματα- και στην Ελλάδα η εποχή της ηλεκτροκίνησης. Νέα μοντέλα ηλεκτρικών λεωφορείων για τις δημοτικές συγκοινωνίες. Νέος στόλος φορτηγών για την Περιφέρεια Αττικής. Αποχαιρετισμός στον δημιουργό της μοντέρνας εικόνας των ελληνικών λεωφορείων.

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ - ΔΟΚΙΜΕΣ

Σελ. 14 Nissan NV300 και NV400

Νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις των NV300 και NV400 παρουσίασε η Nissan, με κινητήρες euro 6d-Temp και βελτιώσεις, στην καμπίνα, στην άνεση και στην ασφάλεια.

Σελ. 16 Nikola Badger

Η «μάχη» της ηλεκτροκίνησης έχει εστιάσει τους τελευταίους μήνες στην παρουσίαση μεγάλων και ακριβών pickup, με εντυπωσιακές δυνατότητες και εξίσου εντυπωσιακά κοστολόγια.

Σελ. 18 MAN TGX, TGS, TGL & TGM

Ταξιδέψαμε στην Ισπανία για να οδηγήσουμε τη νέα γενιά φορτηγών της MAN στους δρόμους γύρω από το Μπιλμπάο -από τα μικρά και μεσαία TGL & TGM, μέχρι τα εργοταξιακά TGS και τα κορυφαία TGX για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

CLUB

Σελ. 28 Κλαδική ενημέρωση

Θέματα που αφορούν τους μεταφορείς Δ.Χ. Επιδότηση αντικατάστασης για λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Κατάσχεση κάρτας οδηγού. Απαγορευτικό στα παλαιά τουριστικά λεωφορεία. Συνδικαλιστικά «μποφώρ» στον κλάδο των φορτηγών. Αποχωρεί από τον συνδικαλισμό ο Θύμιος Λυμπερόπουλος. Uber Pro για επαγγελματίες των ταξί. «Τρικυμία» για τα εισιτήρια της Αδριατικής. Παροχές για φορτηγά στο Logistics Center του ΟΛΠ. Οι περιορισμοί κυκλοφορίας φορτηγών για το 2020.

TIR

Σελ. 34 Ενημέρωση για όσους ταξιδεύουν με φορτηγά εκτός Ελλάδος. Προσεχώς αλλαγές στο καμποτάζ. Ξεκίνησε η μεταβατική περίοδος για το Brexit. Πρόσθετες απαγορεύσεις στην Αυστρία. Το βαρόμετρο των μεταφορών, από την Timocom.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σελ. 40  Μια «πρώτη» βουτιά στην προϊστορία των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και του Πειραιά: Η πρώτη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Πειραιά και Θησείου.

ΑΓΟΡΑ

Σελ. 42  Η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων

Ανάλυση των στοιχείων ταξινομήσεων Van, pick-up, ταξί, φορτηγών και λεωφορείων.

Σελ. 44 Ειδήσεις από την ελληνική αγορά. Ενημέρωση για προσφορές, νέα μοντέλα και νέες υπηρεσίες.

Σελ. 49 Χρηστικά θέματα. Το κόστος των καυσίμων στο εξωτερικό.

 

 

 
Κλείσιμο [X]