ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΜΕΓ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/04/2013

 

Πιο συγκεκριμένα δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση των φορτηγών για το ρεύμα εξόδου τη Μεγ. Τρίτη 30 Απριλίου από 16:00 έως 22:00, τη Μεγ. Πέμπτη 2 Μαΐου από 15:00 έως 22:00 και τη Μεγ. Παρασκευή 3 Μαΐου από 06:00 έως 16:00:

– Στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας.

– Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο.

– Στην Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας.

Για το ρεύμα εισόδου το μέτρο θα εφαρμοστεί τη Μεγ. Τετάρτη 1 Μαΐου από 16:00 έως 23:00, τη Δευτέρα 6 Μαΐου από 15:00 έως 22:00, την Τρίτη 7 Μαΐου από 11:00 έως 21:00 και την Κυριακή 12 Μαΐου από 15:00 έως 21:00:

– Στην Ν.Ε.Ο. και Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών από τα διόδια του Ρίου μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας με εξαίρεση το τμήμα από το 145ο έως το 205,8ο χιλιόμετρο.

– Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας μέχρι τη Λάρισα, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλλου μέχρι τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι).

– Στην Ε.Ο. Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης από το 34ο χιλιόμετρο μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

– Στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 5 Μαΐου δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]