ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ–ΠΑΤΡΩΝ

ΟΛΙΓΟΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/05/2013

 

Για την ολοκλήρωση εργασιών αντιπυρικής προστασίας εντός των ζωνών έργων στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/5/2013 και την Τετάρτη 29/5/2013 κατά τις βραδινές ώρες θα εφαρμοστεί το ακόλουθο πρόγραμμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

1.  Προσωρινός ολικός αποκλεισμός της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Πάτρα από τον Α/Κ Δερβενίου (Χ.Θ.142+440) έως Α/Κ Ακράτας (Χ.Θ.148+800) της Νέας Εθνικής Οδού με εκτροπή της διεξαγόμενης κυκλοφορίας προς την Παλαιά Εθνική Οδό την Τρίτη 28 Μαΐου από τις 21:00 έως 06:00 της επομένης (29/05/2013). Η κατεύθυνση  Πάτρα – Κόρινθος δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

2. Προσωρινός ολικός αποκλεισμός της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα από τον Α/Κ Ρίου (Χ.Θ.206+500) έως τον Α/Κ Σελιανίτικων (Χ.Θ.182+500) της Νέας Εθνικής Οδού με εκτροπή της διεξαγόμενης κυκλοφορίας προς την Παλαιά Εθνική Οδό, την Τετάρτη 29 Μαΐου από τις 21:00 έως 06:00 της επομένης (30/05/2013). Η κατεύθυνση Κόρινθος – Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών αντιπυρικής προστασίας εντός των ζωνών έργων του υφιστάμενου τμήματος της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από την «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ».

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από την περιοχή που εκτελούνται τα παραπάνω μέτρα καθώς και να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ… ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Ηλεκτρικά υπηρεσιακά οχήματα αποκτά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως μέρος των «πράσινων δράσεων» που ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο....

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

Σε νέα προκήρυξη φαίνεται ότι θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του Εμπορευματικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού Διαλογής (ΕΣΣΣΔΙ) στο Θριάσιο Πεδίο, έκτασης 1.450 στρεμμάτων που ανή...

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Το 2019 υπήρξε για τις παραγωγικές επιχειρήσεις ένα κομβικό έτος για τη διαμόρφωση μιας νέας στρατηγικής, μέσα από την οποία πρέπει να μπουν οι βάσεις για την υπέρβαση της κρίσης που ξεκίνησε πριν απ...

 
Κλείσιμο [X]