ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ–ΠΑΤΡΩΝ

ΟΛΙΓΟΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/05/2013

 

Για την ολοκλήρωση εργασιών αντιπυρικής προστασίας εντός των ζωνών έργων στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/5/2013 και την Τετάρτη 29/5/2013 κατά τις βραδινές ώρες θα εφαρμοστεί το ακόλουθο πρόγραμμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

1.  Προσωρινός ολικός αποκλεισμός της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Πάτρα από τον Α/Κ Δερβενίου (Χ.Θ.142+440) έως Α/Κ Ακράτας (Χ.Θ.148+800) της Νέας Εθνικής Οδού με εκτροπή της διεξαγόμενης κυκλοφορίας προς την Παλαιά Εθνική Οδό την Τρίτη 28 Μαΐου από τις 21:00 έως 06:00 της επομένης (29/05/2013). Η κατεύθυνση  Πάτρα – Κόρινθος δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

2. Προσωρινός ολικός αποκλεισμός της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα από τον Α/Κ Ρίου (Χ.Θ.206+500) έως τον Α/Κ Σελιανίτικων (Χ.Θ.182+500) της Νέας Εθνικής Οδού με εκτροπή της διεξαγόμενης κυκλοφορίας προς την Παλαιά Εθνική Οδό, την Τετάρτη 29 Μαΐου από τις 21:00 έως 06:00 της επομένης (30/05/2013). Η κατεύθυνση Κόρινθος – Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών αντιπυρικής προστασίας εντός των ζωνών έργων του υφιστάμενου τμήματος της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από την «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ».

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από την περιοχή που εκτελούνται τα παραπάνω μέτρα καθώς και να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]