ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

VISTA 2012–2013

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ VISTA 2012-2013 ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ VOLVO TRUCKS & BUSES ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/05/2013

 

Μετά από 4 εβδομάδες σκληρών ημιτελικών, 32 ομάδες εργαζομένων σε συνεργεία Volvo Trucks & Buses απ’ όλο τον κόσμο είναι τώρα έτοιμες για τον παγκόσμιο τελικό Vista 2012–2013 που θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ  της Σουηδίας, στις 25/6/2013. Έχοντας ξεκινήσει αρχικά με περισσότερα από 17.000 άτομα σε 4.471 ομάδες από 93 χώρες, το Vista 2012–2013 είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός του είδους παγκοσμίως.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον πρώτο από τους τρεις γύρους θεωρητικών ερωτήσεων, που οι ομάδες ολοκλήρωσαν στα αντίστοιχα συνεργεία τους. Στη συνέχεια, οι καλύτερες ομάδες συμμετείχαν στους περιφερειακούς ημιτελικούς, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο στη Μαδρίτη (Ισπανία), την Κουριτίμπα (Βραζιλία), το Σίδνεϊ (Αυστραλία) και το Γκρίνσμπορο (ΗΠΑ). Στους ημιτελικούς οι ομάδες δοκιμάστηκαν για την ικανότητά τους στη διάγνωση τεχνικών προβλημάτων και στην ανεύρεση λύσεων σε ειδικά θέματα.

«Η αφοσίωση και το επίπεδο ικανοτήτων που οι ομάδες αυτές επέδειξαν κατά τη διάρκεια των ημιτελικών ήταν εξαιρετικά» σχολιάζει η Jessica Lindholm, Project Manager του Vista. «Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο αφοσιωμένους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται στις aftermarket υπηρεσίες μας, όπου συνδιαλέγονται με πελάτες μας σε καθημερινή βάση».

Σκοπός του Vista είναι η εξέλιξη και βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων της εταιρείας καθώς και η αναβάθμιση των υπηρεσιών aftermarket για τους πελάτες της Volvo. Είναι ένα ευρείας κλίμακας εκπαιδευτικό σεμινάριο βελτίωσης της κατάρτισης και διαγωνισμός ταυτόχρονα.

«Ανεξάρτητα από τη μέχρι τώρα εμπειρία τους, οι συμμετέχοντας στο Vista μαθαίνουν νέες δεξιότητες και αποκτούν νέες γνώσεις» σχολιάζει ο Claes Nilsson, πρόεδρος της Volvo Trucks. «Με το Vista 2012–2013 έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 17.000 εργαζόμενοι, κάτι το οποίο θα έχει θετικά αποτελέσματα στα συνεργεία μας παγκοσμίως».

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ TESLA ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Η εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla του Ίλον Μασκ θα κατασκευάσει στο Βερολίνο το πρώτο εργοστάσιό της στην Ευρώπη. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, παραλαμβάνοντας την Τρίτη ένα βραβείο (Golden Stee...

MERCEDES A CLASS: ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η τέταρτη γενιά της Mercedes A Class ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη της πολυτέλειας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας. Με νέα φιλοσοφία και προσεγμένο design κερδίζει στα σημεία και ...

JEEP WRANGLER: ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «4X4/SUV OF THE YEAR» ΣΤΑ SEMA AWARDS

Άλλη μια διάκριση κατέκτησε τo Jeep Wrangler....

 
Κλείσιμο [X]