ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 59ΟΥ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/05/2013

 

Πιο συγκεκριμένα, ισχύουν οι παρακάτω ρυθμίσεις:

Αθήνα: Η Λεωφ. Βασ. Όλγας θα κλείσει σε όλο το μήκος της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 16:00 έως τις 19:30.

Μέγαρα: Από τις 15:30 της Παρασκευής έως τη 01:00 του Σαββάτου θα κλείσει στην οδό Γερανείων, το τμήμα μεταξύ του Βόρειου Παράδρομου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, μέχρι τη θέση «Γαλήνη». Οι οδοί Φιλελλήνων, Παναγίτσας και Βαρδουσίων, σε όλο το μήκος τους μέχρι την συμβολή τους με την οδό Γερανείων, εξαιρουμένων των μόνιμων κατοίκων.

Η Τροχαία συμβουλεύει τους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και την αποτροπή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν την προσέγγιση και στάθμευση των οχημάτων τους στις ως άνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν για τα οχήματα που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και για τα οχήματα που είναι εφοδιασμένα με ειδικές κάρτες (διαπιστεύσεις).

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]