ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΟΦΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ»

ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ Η ΟΦΑΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FAST GROUP (ΚΑΡΠΑΘΙΑ).

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/05/2013

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΦΑΕ, η Επιτροπή δέχθηκε την αίτηση επανελέγχου που είχε υποβάλει η ΟΦΑΕ (είχε προηγηθεί απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής απορριπτική της προσφυγής της ΟΦΑΕ) και έκρινε ότι η διαφήμιση αυτή δεν είναι θεμιτή διότι προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 12 του Ελληνικού κώδικα Διαφήμισης και Επικοινωνίας, που απαγορεύει στις διαφημίσεις να λειτουργούν δυσφημιστικά για έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο. Συνέστησε δε, την εντός πέντε ημερών τροποποίησή της.

«Η τελική απόφαση (το κείμενο της οποίας αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΣΕΕ), αποτελεί δικαίωση» σημειώνει η ΟΦΑΕ, η οποία, σε ανακοίνωσή της προσθέτει ότι ενέργησε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στα πλαίσια της καταστατικής της αποστολής με σκοπό την προστασία της τιμής, αξιοπρέπειας και κοινωνικής υπόληψης των αυτοκινητιστών.

Καρπός των διαμαρτυριών αυτών είχε υπάρξει και η άμεση (από 12/4/2013) απόσυρση της πρώτης αντίστοιχης διαφήμισης της ίδιας εταιρείας («Τορίνο»).

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]