ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Ο Stephen Girsky, αντιπρόεδρος της GM και πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Adam Opel AG.

ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ

ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ OPEL ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/07/2012

 

Πριν από λίγες ημέρες, το Εποπτικό Συμβούλιο της Adam Opel AG ενέκρινε επιχειρηματικό σχέδιο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επάνοδο της Opel στη βιώσιμη κερδοφορία.

Κύρια σημεία του σχεδίου είναι:

  • Επενδύσεις στην προϊοντική γκάμα Opel (Vauxhall για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου), σε συνδυασμό με μία νέα στρατηγική πωλήσεων.
  • Ανανεωμένη στρατηγική μάρκας.
  • Σχέδια για μείωση του κόστους υλικών, εξέλιξης και παραγωγής και περαιτέρω αξιοποίηση συνεργειών από τη συμμαχία GM και PSA Peugeot Citroën.
  • Επαναπροσδιορισμός της στρατηγικής των εξαγωγών και της επέκτασης στην αγορά.

Τα παραπάνω στοιχεία θα αποτελέσουν βασικούς άξονες για την επάνοδο της Opel σε θετικά αποτελέσματα.

Ο Stephen Girsky, αντιπρόεδρος της General Motors και πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Adam Opel AG δήλωσε: «Το σχέδιο που εγκρίναμε σήμερα προετοιμάζει το δρόμο για ένα ισχυρό μέλλον της Opel. Η GM υποστηρίζει την Opel και ενθαρρύνει τόσο τη διοίκηση όσο και τους εκπροσώπους εργαζομένων στη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας, με στόχο την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών και την ταχεία επάνοδο στην κερδοφορία».

Dr. Wolfgang Schafer-Klug, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Εργαζομένων και αντιπρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Adam Opel AG.

Ο Dr. Wolfgang Schafer-Klug, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Εργαζομένων και αντιπρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Adam Opel AG είπε απ’ την πλευρά του: «Το επιχειρηματικό σχέδιο 2012-2016 που ενέκρινε το εποπτικό συμβούλιο είναι μία καλή βάση για το μέλλον της Opel. Η υποστήριξη της GM δείχνει πόσο σημαντική είναι η ευρωπαϊκή μηχανολογία και τα ευρωπαϊκά εργοστάσια της εταιρείας. Η Opel πρέπει να επικεντρωθεί στα δυνατά της σημεία, ώστε να αυξήσει και να διασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ένα δύσκολο περιβάλλον αγοράς».

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ TESLA ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Η εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla του Ίλον Μασκ θα κατασκευάσει στο Βερολίνο το πρώτο εργοστάσιό της στην Ευρώπη. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, παραλαμβάνοντας την Τρίτη ένα βραβείο (Golden Stee...

MERCEDES A CLASS: ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η τέταρτη γενιά της Mercedes A Class ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη της πολυτέλειας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας. Με νέα φιλοσοφία και προσεγμένο design κερδίζει στα σημεία και ...

JEEP WRANGLER: ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «4X4/SUV OF THE YEAR» ΣΤΑ SEMA AWARDS

Άλλη μια διάκριση κατέκτησε τo Jeep Wrangler....

 
Κλείσιμο [X]