ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ CORAL!

H CORAL, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 17/07/2012

 

H Coral Α.Ε. ξεκίνησε τη διάθεση μιας ολοκληρωμένης νέας σειράς λιπαντικών προϊόντων για κάθε ανάγκη και τύπο οχήματος και κινητήρα. Καλύπτουν εφαρμογές στις κατηγορίες των επιβατικών αυτοκινήτων, των επαγγελματικών και των βαρέων οχημάτων, στη βιομηχανία και στη ναυτιλία, με προϊόντα εγκεκριμένα από τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς.

Βασικό πλεονέκτημα των νέων λιπαντικών είναι ότι παράγονται στο διυλιστήριο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, ένα από τα πολυπλοκότερα και πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης, από άριστης ποιότητας πρωτογενή βασικά λιπαντικά και με υψηλή τεχνογνωσία και ποιοτικά κριτήρια.

 

H νέα σειρά λιπαντικών περιλαμβάνει:

Λιπαντικά επιβατικών οχημάτων:

- Coral AUTO S1 10W-40: Ημισυνθετικό πολύτυπο λιπαντικό υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης σχεδιασμένο για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες επιβατικών οχημάτων. Εξασφαλίζει μέγιστη καθαρότητα και προστασία από φθορές.

- Coral AUTO M1 20W-50: Πολύτυπο ορυκτέλαιο υψηλής απόδοσης για χρήση σε κάθε τύπο βενζινοκινητήρων και για πετρελαιοκινητήρες επιβατικών οχημάτων με πλήρη προστασία από φθορά και κατάλοιπα.

 

Λιπαντικά πετρελαιοκίνητων βαρέων οχημάτων:

- Coral DIESEL M3 15W-40: Νέας γενιάς λιπαντικό προηγμένης σύνθεσης, αξεπέραστης απόδοσης και προστασίας, για πετρελαιοκινητήρες τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο πληροί μέχρι και Ε7 προδιαγραφές.

- Coral DIESEL M2 20W-50: Υψηλής ποιότητας πολύτυπο λιπαντικό κατάλληλο για πετρελαιοκινητήρες.

- Coral DIESEL M1 10W: Υψηλής ποιότητας μονότυπο λιπαντικό πετρελαιοκινητήρων.

 

Λιπαντικά υδραυλικών συστημάτων:

- Coral HYDRAULIC M1: Ορυκτέλαιο υδραυλικών συστημάτων

 

Λιπαντικά ναυτιλίας:

Πλήρης γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει κυλινδρέλαια και λιπαντικά ναυτιλιακών κινητήρων όλων των τύπων.

- Coral Marine Cyl 50-40 LS: Υψηλής αλκαλικότητας κυλινδρέλαιο SAE 50 για 2-χρονους ναυτιλιακούς κινητήρες με σταυρό και χρήση καυσίμου χαμηλού θείου(ΒΝ40).

- Coral Marine Cyl 50-70: Υψηλής αλκαλικότητας κυλινδρέλαιο SAE 50 για αργόστροφους ναυτιλιακούς κινητήρες με σταυρό (ΒΝ70).

- Coral Marine FO 30-32: Υψηλής αλκαλικότητας λιπαντικό SAE 30 μεσαίων και υψηλών στροφών ναυτιλιακούς κινητήρες (ΒΝ32).

- Coral Marine FO 40-32: Υψηλής αλκαλικότητας λιπαντικό SAE 40 μεσαίων και υψηλών στροφών ναυτιλιακούς κινητήρες (ΒΝ32).

- Coral Marine D 30-12: Υψηλής απόδοσης λιπαντικό SAE 30 για ναυτιλιακούς κινητήρες μεσαίων και υψηλών στροφών με καύσιμο χαμηλού θείου (ΒΝ12).

- Coral Marine Sys 30-05: Υψηλής ποιότητας λιπαντικό SAE 30 στροφάλων για αργόστροφους ναυτιλιακούς κινητήρες με σταυρό (ΒΝ5).

 

 

AFTERMARKET

ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ELEC.TEC 2020»

Με την ποιότητα των συμμετοχών πιο δυναμική και στοχευμένη από ποτέ και με στόχο να επιβεβαιώσει το ρόλο της ως το κορυφαίο γεγονός του κλάδου, η 3η διε­θνής έκ­θε­ση “Elec.tec” ετοιμάζεται να υποδεχθ...

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟ ΜΑΝ «RIO»

Από τις αρχές του 2018 όλα τα φορτηγά ΜΑΝ παραδίδονται περιλαμβάνοντας στο βασικό τους εξοπλισμό μια ειδική μονάδα hardware, το RIO Box...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ BMW ΚΑΙ DAIMLER

Η BMW και η Daimler ανακοίνωσαν στα τέλη Μαρτίου μια συμφωνία συνεργασίας για την επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε νέες υπηρεσίες...

 
Κλείσιμο [X]