ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

40 ΧΡΟΝΙΑ DAF ITS

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ DAF INTERNATIONAL TRUCK SERVICE (ITS), ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/07/2012

 

Η υπηρεσία DAF International Truck Service ξεκίνησε από το 1972 και μέχρι σήμερα παραμένει αφοσιωμένη στο σκοπό της, να παρέχει άμεση βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο στους φορτηγατζήδες στην περίπτωση βλάβης, προκειμένου το φορτηγό να επιστρέψει σύντομα και πάλι στο δρομολόγιό του.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας DAF International Truck Service μπορούν να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου, καλώντας στα κεντρικά γραφεία στο Eindhoven (+31 40 214 3000), καθώς και μέσω e-mail (daf.its.callcenter@daftrucks.com) για ζητήματα βοήθειας αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται σχετικά με το φορτίο τους και τη νομοθεσία.

Σήμερα, το DAF ITS καλύπτει 49 χώρες της Ευρώπης, ενώ εδώ και δύο δεκαετίες περίπου εξυπηρετεί και οδηγούς της βόρειας Αμερικής. Η υπηρεσία οδικής βοήθειας μπορεί και υπολογίζει άμεσα πιο από τα 1.000 και πλέον τεχνικά κέντρα της DAF είναι πλησιέστερα στο σημείο όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα ο οδηγός, ώστε να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Από την ώρα που το σήμα θα φθάσει στο κέντρο άμεσης βοήθειας της DAF ITS, το τεχνικό τμήμα έρχεται άμεσα σε επικοινωνία με τον οδηγό, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο που απομένει έως ότου καταφτάσει η βοήθεια, αλλά και με την προμηθεύτρια εταιρεία, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες εγγύησης όπου αυτή ισχύει. Ταυτόχρονα έρχεται και σε επαφή με την εταιρεία που ανήκει το όχημα προκειμένου να ενημερώνεται το «αφεντικό» σχετικά με τη βλάβη και το χρόνο αποκατάστασής της, ώστε αν το φορτίο είναι ευαίσθητο, να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

RENAULT ΚΑΙ NISSAN ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Οι εταιρείες Renault και Nissan βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες για συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας...

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την Toyota και τους ισχυρούς συνεταίρους της, τα έξυπνα οχήματα του κοντινού μέλλοντος θα προσφέρονται ως υπηρεσία μετακίνησης (Mobility as Service - MaaS)...

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

 
Κλείσιμο [X]