ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΜΕ EURO6 Η RENAULT TRUCKS ΣΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ IAA 2012, ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΆ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΞΥΝΘΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/07/2012

 

Πρόκειται να είναι μία από τις καλύτερες εκθέσεις επαγγελματικών οχημάτων όλων των εποχών αυτή που θα λάβει χώρα φέτος στο Αννόβερο, στις 20-27 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος, απλός: Η συμμετοχή και η προέλευση του κόσμου αναμένεται είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Έτσι λοιπόν, αντίστοιχου επιπέδου είναι και οι προετοιμασίες των εταιρειών, προκειμένου να καθηλώσουν το κοινό και να δουν τις πωλήσεις τους τη νέα χρονιά να παίρνουν την ανιούσα. Φέτος ο κόσμος, ως επί το πλείστον, θα δει νέες τεχνολογίες γύρω από την ασφάλεια, την οικονομία και τις πράσινες μεταφορές, ενώ την παράσταση θα κλέψουν οι Euro6 κινητήρες.

Ήδη το Car & Truck έχει βρεθεί σε αρκετές νέες παρουσιάσεις τέτοιων νέων τεχνολογιών, ώστε να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τα νέα του κόσμου. Φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε πολλά περισσότερα στο επόμενο τεύχος, αυτό του Σεπτεμβρίου 2012.

Μία από τις εταιρείες που άνοιξε πρόσφατα τα χαρτιά της σχετικά με τους νέους κινητήρες Euro6 που θα παρουσιάσει στην ΙΑΑ είναι η Renault Trucks.

Η γαλλική φίρμα θα «κατέβει στη μάχη» με βασικό μότο της το «All for Fuel Eco» (ελληνιστί: «Τα πάντα για την οικονομία καυσίμου»). Πίσω από αυτές τις λέξεις κρύβονται πολλές και σημαντικές νέες τεχνολογίες, που ως βασικό στόχο έχουν τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων της.

Στο περίπτερό της (hall 17, stand N° A21) θα φιλοξενήσει εκδόσεις των Premium, Midlum, Kerax κ.ά., με εναλλακτικούς τύπους καυσίμου και υβριδικούς κινητήρες, καθώς και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Μπορεί ήδη αρκετά από αυτά τα οχήματα να διατίθενται στις αγορές και να είναι γνωστά στο κοινό, αλλά όσο να ’ναι σπάνια συναντάει κανείς όλα τα στολίδια της γαλλικής εταιρείας μαζεμένα σε ένα χώρο.

Δεν θα λείψουν φυσικά και ορισμένες νέες προτάσεις που αφορούν προγράμματα σε εξέλιξη, όπως είναι η ηλεκτροκίνητη έκδοση του Midlum και το πρωτότυπο φορτηγό από το τμήμα «Halle du Design», παρουσιάζοντας το αύριο των οχημάτων στις διεθνείς μεταφορές.

Για το τελευταίο, ήδη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια γίνεται κουβέντα για ένα φορτηγό στο οποίο οι σχεδιαστές έχουν πειραματιστεί με διάφορους τύπους υλικών, καθώς και με αεροδυναμικές φόρμες, προκειμένου να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και γενικότερα το συνολικό κόστος χρήσης, χωρίς φυσικά να γίνεται ο παραμικρός συμβιβασμός στις επιδόσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στοιχεία…

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

RENAULT ΚΑΙ NISSAN ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Οι εταιρείες Renault και Nissan βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες για συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας...

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την Toyota και τους ισχυρούς συνεταίρους της, τα έξυπνα οχήματα του κοντινού μέλλοντος θα προσφέρονται ως υπηρεσία μετακίνησης (Mobility as Service - MaaS)...

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

 
Κλείσιμο [X]