ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ VOLVO FH

Η VOLVO TRUCKS ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ VOLVO.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25/09/2012

 

Η νέα σειρά ρούχων και αξεσουάρ, ικανοποιούν τις ανάγκες οδηγών φορτηγών με τη βοήθεια λειτουργικών υλικών και σχεδίων και παράλληλα προσελκύουν όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια στον ανοιχτό δρόμο.

Η αισθητική γραμμή της συλλογής αντικατοπτρίζει τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία της νέας σειράς Volvo FH (διαβάστε περισσότερα για το νέο FH στο τεύχος Οκτωβρίου) όπως η τολμηρή μάσκα, οι εκφραστικοί κάθετοι προβολείς και οι χαρακτηριστικές γραμμές του αμαξώματος. Ακόμα και το νέο σχήμα του FH, με το ελαφρώς κεκλιμένο προς τα εμπρός, επιθετικό ρύγχος -που κάνει τη νέα σειρά Volvo FH να ξεχωρίζει- είναι εμφανές στα τρία μπουφάν της συλλογής.

Η συλλογή, αποτελείται από μοναδικά μπουφάν, ένα σπορ ρολόι χειρός και φούτερ με κουκούλα, απευθύνεται σε σύγχρονους οδηγούς φορτηγών και λάτρεις του Σουηδικού στιλ. Τα προϊόντα πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων: τα μπουφάν, για παράδειγμα, έχουν μέτριο μήκος για άνεση στην οδήγηση. Με τα χαρακτηριστικά ανακλαστικά που ενσωματώνονται στο σχέδιο, είστε πάντα ευδιάκριτοι στο δρόμο κυρίως όταν κάνετε στάσεις. Οι πολυχρηστικές τσέπες και τα μανίκια των μπουφάν είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κίνηση και την οδήγηση.

Διαφορετικά προϊόντα της συλλογής υπογραμμίζουν τα διαφορετικά σχεδιαστικά στοιχεία του νέου Volvo FH. Ας δούμε ένα από τα βασικά προϊόντα της συλλογής, το σπορ ρολόι  Driver Performance Watch. Οι δείκτες και οι κλίμακες του ρολογιού θυμίζουν τα γραφιστικά στοιχεία των οργάνων του νεοσχεδιασμένου ταμπλό του Volvo FH, λανσάροντας μοναδικά σχέδια.

Εκτός από τα ρούχα των οδηγών, η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα όπως μοντέλα σε κλίμακα (μινιατούρες) των νέων οχημάτων FH και FH16 σε διάφορες διαστάσεις, κιτ ύπνου για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων και ρουχισμό-αξεσουάρ για τα παιδιά και άλλα μέλη της οικογένειας σας.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα δείτε και να τα αγοράσετε μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Volvo Trucks.

 

 

TOYS 4 BOYS

ADIDAS STAN SMITH

Τα πιο γνώριμα και παράλληλα best-selling sneakers στην ιστορία της Adidas, που πρωταγωνίστησαν τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα τένις τις δεκαετίες του ’80 και του ’90...

ZEWA CAR BOX

Η SCA Hygiene Products εμπλουτίζει τα προϊόντα της Zewa με το νέο Zewa Car Box, το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για χρήση εντός αυτοκινήτου. Το Zewa Car Box αποτελεί...

OLLOCLIP 4-IN-1

Η olloclip λανσάρισε ένα νέο σύστημα φακών για το δημοφιλές smartphone iPhone 5/5S, το οlloclip 4-in-1, το οποίο έρχεται για να απογειώσει τις...

 
Κλείσιμο [X]