ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΟΝΑ, ΖΥΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/07/2013

 

Τέλος  η ισχύς της Υπουργικής Απόφασης που αφορούσε στην εκ περιτροπής κυκλοφορία των αυτοκινήτων –μονά ζυγά– στην Αθήνα, ενώ παραμένουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα στον «Πράσινο Δακτύλιο» για φορτηγά άνω των 2,2t και λεωφορεία πρώτης άδειας κυκλοφορίας πριν το 1984.

Τέλος o Δακτύλιος λόγω ... διακοπών

Σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζονται τα ακόλουθα:

Τέλος της ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά – ζυγά) για την περίοδο 2012-2013, στην περιοχή του ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ [Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλία Ηλιού – Φραντζή – Λεωφ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας].

Ωστόσο, τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν με το μέτρο του «Πράσινου Δακτυλίου» και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2t και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν την 1/1/1984, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του «Μεγάλου Δακτυλίου» [Παραλιακή Λεωφόρος – Αλίμου – Βουλιαγμένης – Ελευθερίου Βενιζέλου – Περιμετρική Υμηττού – Κατεχάκη – Μεσογείων – Αγίας Παρασκευής – Χαλανδρίου – Παπανικολή – Καποδιστρίου – Κύμης – Κασταμονής – Χαλανδρίου – Αναγεννήσεως – Ε.Ο. Αθηνών–Λαμίας – Αθηνών – Θηβών – Γρηγορίου Λαμπράκη έως Κερατσίνι], εξακολουθούν να ισχύουν.

Κατά συνέπεια όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2t μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2013–2014.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]