ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΡΟΩΝ – ΕΚΡΟΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΡΟΩΝ – ΕΚΡΟΩΝ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 23/07/2013

 

Όπως ανακοίνωσε η «Κοινωνία της Πληροφορίας» οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων στις περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρονται να επιδοτηθούν για την εγκατάσταση των συστημάτων εισροών – εκροών μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων».

4.150 ΕΥΡΩ

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 29,4 εκατ. ευρώ για όλη τη χώρα. Το ύψος της ενίσχυσης αντιστοιχεί στον αριθμό των αδειοδοτημένων δεξαμενών ανά πρατήριο.

Η επιδότηση ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 4.150 ευρώ ανά πρατήριο και είναι διαρθρωμένη με συγκεκριμένα ποσά για κάθε ξεχωριστή κατηγορία δαπάνης και είδος εξοπλισμού όπως π.χ. 1.500 ευρώ για την αγορά του υπολογιστή και του απαραίτητου λογισμικού εισροών-εκροών, 1.250 ευρώ για το υποσύστημα αντλιών, 500 ευρώ για το υποσύστημα δεξαμενών, 400 ευρώ για τις βυθομετρικές ηλεκτρονικές ράβδους, 300 ευρώ για την αυτόματη έκδοση φορολογικών αποδείξεων και 200 ευρώ για τον θερμικό εκτυπωτή αποδείξεων.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Το σύστημα εισροών – εκροών θα συνδέεται με το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών και θα καταγράφει τις πραγματικές ποσότητες και τις τιμές πώλησης αυτών.

Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι οικονομικές μονάδες, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή (όχι ενώσεις επιχειρήσεων), που ασκούν οικονομική δραστηριότητα στον ελληνικό χώρο, στο τομέα των πρατηρίων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στη δράση πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-gas-station-ktpae-gr.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ… ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Ηλεκτρικά υπηρεσιακά οχήματα αποκτά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως μέρος των «πράσινων δράσεων» που ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο....

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

Σε νέα προκήρυξη φαίνεται ότι θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του Εμπορευματικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού Διαλογής (ΕΣΣΣΔΙ) στο Θριάσιο Πεδίο, έκτασης 1.450 στρεμμάτων που ανή...

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Το 2019 υπήρξε για τις παραγωγικές επιχειρήσεις ένα κομβικό έτος για τη διαμόρφωση μιας νέας στρατηγικής, μέσα από την οποία πρέπει να μπουν οι βάσεις για την υπέρβαση της κρίσης που ξεκίνησε πριν απ...

 
Κλείσιμο [X]