ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/10/2012

 

Και επειδή ο καλός μήνας από το πρωί φαίνεται, αυξημένα από 0,30 μέχρι 1,40 ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα οι οδηγοί, αναλόγως κατηγορίας οχήματος, σε όλους τους σταθμούς της Εγνατίας οδού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της φερώνυμης εταιρείας και βάσει σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, αυξάνεται στο 1,70 ευρώ (από 1,40 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα) το κόστος των διοδίων για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα.
Για τα ελαφρά και επαγγελματικά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20m, το τίμημα διαμορφώνεται στα 2,40 ευρώ (από 2,00 ευρώ που ήταν προηγουμένως).
Κατά ένα ευρώ, στα 6,00 (από 5,00 που ήταν μέχρι σήμερα), θ’ αυξηθούν τα διόδια για τα επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, με δύο ή μέχρι τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20m.

Τέλος, στην περίπτωση των αρθρωτών λεωφορείων και βαρέων οχημάτων με τέσσερις και περισσότερους άξονες, το κόστος διέλευσης από τους σταθμούς των διοδίων αυξάνεται κατά 1,40 ευρώ, φτάνοντας στα 8,40 ευρώ (από 7,00 που ήταν μέχρι σήμερα).

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]