ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/10/2012

 

Και επειδή ο καλός μήνας από το πρωί φαίνεται, αυξημένα από 0,30 μέχρι 1,40 ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα οι οδηγοί, αναλόγως κατηγορίας οχήματος, σε όλους τους σταθμούς της Εγνατίας οδού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της φερώνυμης εταιρείας και βάσει σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, αυξάνεται στο 1,70 ευρώ (από 1,40 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα) το κόστος των διοδίων για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα.
Για τα ελαφρά και επαγγελματικά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20m, το τίμημα διαμορφώνεται στα 2,40 ευρώ (από 2,00 ευρώ που ήταν προηγουμένως).
Κατά ένα ευρώ, στα 6,00 (από 5,00 που ήταν μέχρι σήμερα), θ’ αυξηθούν τα διόδια για τα επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, με δύο ή μέχρι τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20m.

Τέλος, στην περίπτωση των αρθρωτών λεωφορείων και βαρέων οχημάτων με τέσσερις και περισσότερους άξονες, το κόστος διέλευσης από τους σταθμούς των διοδίων αυξάνεται κατά 1,40 ευρώ, φτάνοντας στα 8,40 ευρώ (από 7,00 που ήταν μέχρι σήμερα).

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ… ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Ηλεκτρικά υπηρεσιακά οχήματα αποκτά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως μέρος των «πράσινων δράσεων» που ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο....

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

Σε νέα προκήρυξη φαίνεται ότι θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του Εμπορευματικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού Διαλογής (ΕΣΣΣΔΙ) στο Θριάσιο Πεδίο, έκτασης 1.450 στρεμμάτων που ανή...

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Το 2019 υπήρξε για τις παραγωγικές επιχειρήσεις ένα κομβικό έτος για τη διαμόρφωση μιας νέας στρατηγικής, μέσα από την οποία πρέπει να μπουν οι βάσεις για την υπέρβαση της κρίσης που ξεκίνησε πριν απ...

 
Κλείσιμο [X]