ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Ο κ. Δημητριάδης έχει διατελέσει συντονιστής του Υπουργείου Ανάπτυξης για την Εθνική Στρατηγική Διευκόλυνσης των Εξαγωγών.

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ «ΤΙΜΟΝΙ» ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/11/2013

 

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, έπειτα από την έγκριση της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής.

Ειδικότερα, η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής έκανε δεκτή τη σχετική πρόταση του υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να υπερψηφίζουν (ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών», η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ ψήφισαν «λευκό», ενώ το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή καταψήφισαν) και να εγκρίνεται τελικά ο διορισμός του κ. Δημητριάδη στο προεδρείο του ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, το νέο ΔΣ του Οργανισμού θα επεξεργαστεί ένα νέο σχεδιασμό των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, «με βάση τις ανάγκες όπως προέκυψαν μετά την κρίση», καθώς σήμερα, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός, απλώς παρατηρείται αραίωση των δρομολογίων για λόγους οικονομικών περικοπών.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο κ. Δημητριάδης είναι ηλεκτρολόγος - ηλεκτρονικός μηχανικός, είναι 35 ετών και μέχρι πρότινος διατελούσε συντονιστής του Υπουργείου Ανάπτυξης για την Εθνική Στρατηγική Διευκόλυνσης του Εξωτερικού Εμπορίου, αποτελώντας πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΑ

TUV AUSTRIA HELLAS ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΧΩΡΛΗΣ

Η TÜV AUSTRIA ιδρύθηκε το 1872 (πριν 143 χρόνια) ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1994 και είναι θυγατρική εταιρεία του αυστριακού οργανισμού TÜV AUSTRIA....

ΝΕΟΣ LCV MANAGER ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ

O Σπύρος Κοντογιώργης αναλαμβάνει καθήκοντα LCV Manager του Ομίλου Συγγελίδη. Ο κ. Κοντογιώργης είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της εγχώριας αγοράς...

Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΗΣ INCHCAPE

Τη θέση του CEO Ελλάδας και Βαλκανίων της Inchcape αναλαμβάνει ο Αριστείδης Αραβανής, μέχρι σήμερα πρόεδρος και CEO των εταιρειών του ομίλου στην...

 
Κλείσιμο [X]