ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

BARRACUDA BUGGY

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/04/2014

 

Η εικονιζόμενη χωμάτινη φόρμουλα –ή «χωμάτινο buggy», για να χρησιμοποιήσω την ίδια γλώσσα με τον ιδιοκτήτη της– είναι ένα project το οποίο αν και έχει αυστραλέζικες ρίζες, έχει εξελιχθεί από τον ίδιο ώστε να έρθει 100% στην ελληνική πραγματικότητα.
Εμείς, βρήκαμε τον ιδιοκτήτη της στο διαδίκτυο, καθώς αφορμή για τη συγκριτική δοκιμή αποτέλεσαν οι εικόνες και τα σχόλια του Barracuda (για την ιστορία, ο τίτλος του buggy πηγάζει από τα ομώνυμα ψάρια που φημίζονται για τον επιθετικό χαρακτήρα τους και που συχνά ακολουθούν την τακτική του αιφνιδιασμού προκειμένου να πιάσουν το θήραμά τους) στα social media, εκτός από τον 1.300-άρη κινητήρα από Suzuki Hayabusa!

Όλες μας οι εντυπώσεις από τη δοκιμή του Barracuda δημοσιεύονται αναλυτικά στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί. Στο ίδιος τεύχος, το Barracuda και το Volkswagen Amarok Canyon βρίσκονται ταυτόχρονα στον ιδανικό τόπο για παιχνίδι. Οργώνουμε το Καπανδρίτι όπως ποτέ άλλοτε, και αποτυπώνουμε τις εμπειρίες μας από τους καλύτερους... εμπρηστές αδρεναλίνης που έχουμε γκαζώσει ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Δείτε...πώς κατασκευάστηκε το Barracuda σε 5 λεπτά…


Ένα σκέτο ελληνοαυστραλέζικο αριστούργημα, για... να τρώει ο πατέρας και του παιδιού να μη δίνει…

 

 

ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΝΤΑΛΙΚΑ - ΠΑΛΑΤΙ 2.5 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΠΕΡ WILL SMITH

Το κινητό παλάτι του Αμερικανού ηθοποιού, παραγωγού και ράπερ Will Smith, ή αλλιώς η φουτουριστική νταλίκα που βλέπετε, αποτελείται από δύο πατώματα και έχει...

 
Κλείσιμο [X]