ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (;)

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/05/2014

 

Είναι γνωστό, ότι για τους περισσότερους οδηγούς, το πλύσιμο του αυτοκινήτου συχνά αποτελεί μια αναγκαία αγγαρεία. Τη λύση σ’ αυτή την περίπτωση δίνει η Nissan, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές πάνω σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία βαφής που απωθεί τη λάσπη, τη βροχή αλλά και την καθημερινή βρομιά, γεγονός που θα σας επιτρέπει στο μέλλον, αν οι δοκιμές ευοδωθούν, να αρχίσετε να ξεχνάτε τις επισκέψεις σας στα πλυντήρια αυτοκινήτων.
Το ειδικά σχεδιασμένο χρώμα, το οποίο απωθεί το νερό και τα έλαια, έχει εφαρμοστεί δοκιμαστικά σε ένα νέο Nissan Νote, δημιουργώντας το πρώτο «αυτοκαθαριζόμενο» αυτοκίνητο στον κόσμο. Το εν λόγω όχημα βρίσκεται ήδη σε διαδικασίες δοκιμών σε διάφορες συνθήκες, προκειμένου οι ιθύνοντες της ιαπωνικής φίρμας να εξάγουν τα αποτελέσματά τους γύρω από την επίστρωση.
Να σημειώσουμε πως η Nissan είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που εφαρμόζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία βαφής (Ultra – Ever Dry) σε αμαξώματα. Η βαφή έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα αέρα μεταξύ του χρώματος και του περιβάλλοντος, ικανού να απωθήσει αποτελεσματικά τόσο το νερό όσο και το «σπρέι» από το δρόμο, που επικάθεται στην επιφάνεια του αυτοκινήτου.
Αξίζει να τονίσουμε ότι η τεχνολογία Ultra-Ever Dry διατίθεται ήδη στο εμπόριο από την Ultratech International Inc και έχει ανταποκριθεί καλά σε περιπτώσεις κοινής χρήσης, καθώς και στη βροχή, το «σπρέι», τον παγετό, το χαλάζι και τα λιμνάζοντα νερά.
Δείτε την πρωτότυπη ιδέα της Nissan…

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

SEAT: ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετακινήσεις προσιτές και βιώσιμες ως προς το περιβάλλον υπόσχεται τα επόμενα χρόνια η Seat....

HONDA: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Την προώθηση ευέλικτου τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος για τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανέλαβε η Honda η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Vattenfall, που αποτελεί ένα από τους ευ...

FORD: ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ - ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων φόρτισης που θα προσφέρει απρόσκοπτη και ενιαία πρόσβαση σε συστήματα φόρτισης, τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο σε όλη την Ευρώπη, προσφέρει η Ford που βάζει τέλος...

 
Κλείσιμο [X]