ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

4/5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FORD TOURNEO COURIER

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/09/2014

 

Ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP απέδωσε τη βαθμολογία των 4 αστεριών (με άριστα τα 5 αστέρια) στο νέο Ford Tourneo Courier, ύστερα από τα crash test στα οποία το υπέβαλε. Στην κατηγορία «Προστασία επιβατών» έλαβε 32 πόντους (84%), καθώς η καμπίνα των επιβατών παρέμεινε σταθερή κατά τη διάρκεια της πλαγιομετωπικής πρόσκρουσης, ενώ τα αποτελέσματα από τα ανδρείκελα ενηλίκων απέδειξαν καλή προστασία, τόσο για τους μηρούς όσο και για τα γόνατα των μπροστινών επιβατών.
Στην κατηγορία «Προστασία παιδιών» έλαβε 41 πόντους (84%), κάτι που μεταφράζεται σε μέγιστη προστασία των παιδιών ηλικίας έως 1,5 έτους, ενώ τα αποτελέσματα από τα ανδρείκελα παιδιών με ηλικία 3 ετών έδειξαν ότι οι καταπονήσεις δεν ήταν σημαντικές, με εξαίρεση την περιοχή του θώρακα όπου η προστασία ήταν οριακά καλή.
Στην κατηγορία «Προστασία πεζών» έλαβε 27 πόντους (74%), με την περιοχή του προφυλακτήρα να προσφέρει καλή προστασία σε όλες τις ηλικίες πεζών.
Στην κατηγορία «Συστήματα ασφάλειας» έλαβε 7 πόντους (56%), και αυτό γιατί ο στάνταρ εξοπλισμός ασφάλειας δεν περιλαμβάνει τα σύστημα προειδοποίησης αλλαγής πορείας και αυτόνομης επιβράδυνσης.
Να σημειώσουμε πως τα μοντέλα που έγιναν «τούρτα» προκειμένου να βγουν τα παραπάνω αποτελέσματα ήταν οι εκδόσεις 1,5lt diesel Trend, LHD.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δοκιμές πρόσκρουσης…

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

SEAT: ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετακινήσεις προσιτές και βιώσιμες ως προς το περιβάλλον υπόσχεται τα επόμενα χρόνια η Seat....

HONDA: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Την προώθηση ευέλικτου τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος για τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανέλαβε η Honda η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Vattenfall, που αποτελεί ένα από τους ευ...

FORD: ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ - ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων φόρτισης που θα προσφέρει απρόσκοπτη και ενιαία πρόσβαση σε συστήματα φόρτισης, τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο σε όλη την Ευρώπη, προσφέρει η Ford που βάζει τέλος...

 
Κλείσιμο [X]