ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

FORD: 4,57 ΜΕΤΡΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/09/2014

 

Η Ford ανακοίνωσε πως οι επιβατικές εκδόσεις (mini-bus) του νέου Transit, οι οποίες θα αρχίσουν να κυκλοφορούν μέσα στο 2015, θα εφοδιάζονται με τον μεγαλύτερο σε μέγεθος αερόσακο που έχει ποτέ τοποθετηθεί σε όχημα στην ιστορία της αυτοκίνησης.
Ο εν λόγω αερόσακος είναι πλευρικός, τύπου «κουρτίνας», και θα καλύπτει τα σώματα των επιβατών και στις πέντε σειρές καθισμάτων με συνολικό όγκο 120lt. Από τεχνικής σκοπιάς, την κατασκευή υπογράφει η TRW Automotive, με το συνολικό μήκος και ύψος να είναι 4.572mm και 914,4mm αντίστοιχα.
Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Ford να παρέχει υψηλού επιπέδου παθητική ασφάλεια, και μάλιστα ο νέος αερόσακος θα αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού, όπως και οι μετωπικοί αερόσακοι, οι ζώνες ασφαλείας τριών σημείων σε όλα τα καθίσματα και άλλα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας.

Παρακολουθήστε το βίντεο με το μεγαλύτερο σε διαστάσεις αερόσακο που έχει κατασκευαστεί ποτέ…

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

SEAT: ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετακινήσεις προσιτές και βιώσιμες ως προς το περιβάλλον υπόσχεται τα επόμενα χρόνια η Seat....

HONDA: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Την προώθηση ευέλικτου τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος για τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανέλαβε η Honda η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Vattenfall, που αποτελεί ένα από τους ευ...

FORD: ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ - ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων φόρτισης που θα προσφέρει απρόσκοπτη και ενιαία πρόσβαση σε συστήματα φόρτισης, τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο σε όλη την Ευρώπη, προσφέρει η Ford που βάζει τέλος...

 
Κλείσιμο [X]