ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΙΤΑΛΙΚΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/04/2017

 

Με μια ξεχωριστή ιταλική βραδιά στα μέσα Μαρτίου, άνοιξε και επίσημα η νέα κάθετη μονάδα FIAT Professional Κουμαντζιάς Α.Ε. στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Συνεργάτες της εταιρείας και γνωστά πρόσωπα της πόλης από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο παρευρέθηκαν σε αυτήν τη γιορτή  του αυτοκινήτου.
Με ένα ιταλικό welcome drink έγινε η υποδοχή των καλεσμένων στο φωτισμένο γυάλινο κτίριο. Στην είσοδο της έκθεσης τα βλέμματα έκλεψε το FIAT 124 Spider και η ειδική έκδοση του FIAT 500 «Riva», ενώ έξω ήταν παραταγμένα όλα τα επαγγελματικά μοντέλα της FIAT.
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μπουφές με ιταλικό «χαρακτήρα»  στον οποίο οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά, και το photobooth, ο ξεχωριστός τρόπος της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε. να συνδέσει το ξεκίνημά της με έναν όμορφο σκοπό. Συγκεκριμένα, με κάθε tag ή share που έκαναν οι καλεσμένοι στη φωτογραφία τους μέσω της σελίδας της FIAT KOUMANTZIAS στο Facebook, η εταιρεία έκανε δωρεά στο ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα.
Εκτός από τον κ. Χρήστο Κουμαντζιά, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον κ. Paulo Carelli, Διευθύνοντα Σύμβουλο της FCA Greece, χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Ιταλός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη και Πρόεδρος του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Σαραντόπουλος.

 

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ VOLVO VISTA Η ΕΛΛΑΔΑ

Με τη συμμετοχή μηχανικών των συνεργείων της Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού τεχνικών ικανοτήτων στην Κουριτίμπα, της Βραζιλίας...

 
Κλείσιμο [X]