ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΙΑ VOLVO

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/04/2017

 

Η Volvo Trucks παρουσίασε ένα νέο –πρωτοποριακό- σύστημα πολυμέσων που καλύπτει πολλαπλές λειτουργίες του οχήματος και ελέγχεται μέσω οθόνης αφής, μέσω φωνητικών εντολών και χειριστηρίων στο τιμόνι.
Με το νέο σύστημα πολυμέσων κάθε οδηγός μπορεί να εισάγει τις προσωπικές του ρυθμίσεις και να έχει π.χ. τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που επιθυμεί, να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο, να καθορίσει τις παραμέτρους μιας διαδρομής κ.α.
Στο σύστημα συνδέονται και όλες οι υπηρεσίες του προγράμματος «Dynafleet OnBoard» όπως οι «Driver Times Support», «Driver Coaching» και «Messaging»
Αυτό σημαίνει ότι είναι πάντα ενημερωμένοι με πληροφορίες που τους επιτρέπουν να έχουν τον έλεγχο και να λαμβάνουν τις καλύτερες αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορούν επίσης να παρακολουθούν τις οδηγικές επιδόσεις τους και την κατανάλωση καυσίμου και να αναγνωρίζουν τομείς που επιδέχονται βελτίωση
Τα χαρακτηριστικά του νέου συστήματος περιλαμβάνουν πρόσβαση σε υπηρεσίες πολυμέσων όπως Spotify, Deezer και TuneIn, καθώς και DAB και DAB+ (Digital Audio Broadcasting). Υπάρχει επίσης ένα πλήκτρο PTT (Push-To-Talk) για φωνητικό έλεγχο στο τιμόνι. 
Το νέο, ενσωματωμένο σύστημα για υπηρεσίες και ενημέρωση/ψυχαγωγία διατίθεται  με την παραγγελία των νέων Volvo FH, Volvo FM και Volvo FMX.

 

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ – ΑΝΤ/ΚΑ

 
Κλείσιμο [X]