ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

RETRO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CITROEN JUMPER

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/04/2017

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την πρώτη παρουσίαση του Citroen Type H, του προγόνου του Citroen Jumper, η ιταλική εταιρεία FC Automobili δημιούργησε ένα κιτ μετατροπής του σύγχρονου Jumper με ρετρό αισθητική. Υπεύθυνοι για την μετατροπή, που θα διατεθεί μόνον για 70 αυτοκίνητα, είναι ο Fabrizio Caselani σε συνεργασία με τον σχεδιαστή David Obendorfer, οι οποίοι δημιούργησαν ένα κιτ από 30 πλαστικά πάνελ υψηλής αντοχής τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το σύγχρονο Jumper. 
Όλα τα μέρη κατασκευάζονται στην Ιταλία, έχουν δε προβλεφθεί ειδικές διαμορφώσεις προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδους αμαξώματα Van, επιβατικά Combi ή σασί.
Το Citroen Type H ήταν ένα από τα πρώτα ελαφρά επαγγελματικά πόλης και είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πρώτη παρουσίαση έγινε το 1947 και το λανσάρισμα ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα το 1948. Η παραγωγή του συνεχίστηκε μέχρι το 1981 και αποτελεί μια πολύ αναγνωρίσιμη φιγούρα.

 

 

AFTERMARKET

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ MICHELIN

Η Michelin απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018 για τα νέα ελαστικά φορτηγών MICHELIN X MULTI ENERGY...

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ OPEL COMBO, VIVARO & MOVANO

Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides, tippers, μίνι λεωφορεία, crew vans και κλειστά αμαξώματα...

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ISUZU D-MAX

Σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος συντήρησης του Isuzu D-Max ανακοίνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ...