ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

«MINIBUS ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017» ΤΟ IVECO DAILY TOURYS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/07/2017

 

Το Iveco Daily Tourys κέρδισε το βραβείο «Minibus της χρονιάς 2017» που απονεμήθηκε φέτος για πρώτη φορά, από την ομάδα δημοσιογράφων που συμμετέχουν και στον πανευρωπαϊκό θεσμό «Bus & Coach of the Year». Η απονομή έγινε στα τέλη Μαΐου, στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Λεωφορείων και Πούλμαν (FIAA), στη Μαδρίτη.

Εκτός από το Iveco Daily Tourys, στην ομάδα των επιλεγμένων minibus που έφθασαν μέχρι την τελική συγκριτική δοκιμή περιλαμβάνονται τα Car-Bus.net Spica, Indcar Next L7, Integralia In Vip, Ferqui Nora, Temsa MD7 και Unvi Voyager G7.

Όλα αυτά τα οχήματα υποβλήθηκαν σε απαιτητικές δοκιμασίες στο «EuroBus Test» που έγινε στα μέσα Απριλίου στην Ισπανία, που περιελάμβανε και δοκιμές απόδοσης σε πραγματικές συνθήκες, τόσο στην οδήγηση όσο και ως επιβάτες, τα αποτελέσματα των οποίων αξιολογήθηκαν από διεθνή κριτική επιτροπή δημοσιογράφων από ευρωπαϊκές χώρες.

Το Iveco Daily Tourys αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα μικρολεωφορείων (με μήκος μικρότερο των 10 μέτρων). Παράγεται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, με πετρελαιοκινητήρες 2,3 και 3,0 λίτρων euro 6 (η ισχυρότερη έκδοση αποδίδει 210 ίππους και ροπή 470 Nm, στην έκδοση με μεικτό βάρος 7,2 τόνων). Παράλληλα, διατίθεται και σε εκδόσεις με φυσικό αέριο ή ηλεκτροκίνηση.

Για τη μετάδοση της κίνησης χρησιμοποιεί ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (Hi-Matic) 8 σχέσεων και Retarder Telma, τα οποία ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα στις οδηγικές συνθήκες (χρόνος αλλαγής κάτω από 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου).

Καλύπτει τις προδιαγραφές ασφαλείας R66 και εσωτερικά διατηρεί υψηλό επίπεδο προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες, με καθίσματα στερεωμένα σε ράγες. Ανάλογα με τη διαμόρφωση μπορεί να μεταφέρει ως και 19 επιβάτες, παρέχοντας παράλληλα και ένα χώρο αποσκευών έως 2,5 κυβικά μέτρα.

 

 

ΘΕΜΑΤΑ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ CP-OIL ENDURANCE

Το cp-oil Endurance E-9 είναι 100% συνθετικό λιπαντικό κατάλληλο για χρήση σε μεικτούς στόλους οχημάτων αλλά και σε σύγχρονης τεχνολογίας βαρέα οχήματα καλύπτοντας και τις προδιαγραφές των πετρελαιοκι...

«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Από την 1η Ιανουαρίου του 2020 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων μέγιστου μεικτού βάρους άνω των 2,2 τόνων με πρώτη άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν το 1997 μέσα στον «Πράσινο»...

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Αύξηση κατά 14% σημείωσαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά τον Σεπτέμβριο, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα....

 
Κλείσιμο [X]