ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΡΟΜΠΟTAXI RENAULT EZ-GO

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/04/2018

 

Ανοίγοντας το δρόμο ώστε οι αστικές μετακινήσεις να γίνουν πιο άνετες, ασφαλείς, ευχάριστες, αλλά και προσιτές για όλους, η Renault παρουσίασε ένα πρωτότυπο όχημα τύπου ταξί, με αυτόνομη λειτουργία (χωρίς οδηγό), το οποίο μπορεί να καλέσεις να σε παραλάβει μέσα από ένα app κινητού τηλεφώνου. Η εφαρμογή επιτρέπει τις συνδυασμένες διαδρομές, εάν το επιθυμούν και οι υπόλοιποι επιβάτες, με διαμοιρασμό τους κόστους.

Πρόκειται για ένα όχημα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι, άτομα κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από κινητικά προβλήματα, στο οποίο η πρόσβαση γίνεται με ράμπα από το εμπρός τμήμα. Κεντρική ιδέα πίσω από τη δημιουργία του εντυπωσιακού πρωτοτύπου, είναι η ελευθερία μετακίνησης για όλους.

Το EZ-GO είναι ένα ηλεκτρικό, αυτόνομο όχημα με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να είναι ιδιαίτερα πρακτικό και αποδοτικό.

Η άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό μέσω του ανοιγόμενου εμπρός μέρους και της ράμπας εισόδου, οι άνετες θέσεις σε σχήμα U και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες είναι μερικά από τα στοιχεία που δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για καθημερινές μετακινήσεις. Η ασφάλεια επίσης αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του EZ-GO με δεδομένο ότι η αυτόνομη οδήγηση έχει κεντρικό στοιχείο τη μείωση των ατυχημάτων.

Η Renault σκοπεύει μέχρι το 2022 να παρουσιάσει και να λειτουργεί υπηρεσίες ρομπο-ταξί, εγκαινιάζοντας ένα νέο τομέα στις δραστηριότητες της.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ CP-OIL ENDURANCE

Το cp-oil Endurance E-9 είναι 100% συνθετικό λιπαντικό κατάλληλο για χρήση σε μεικτούς στόλους οχημάτων αλλά και σε σύγχρονης τεχνολογίας βαρέα οχήματα καλύπτοντας και τις προδιαγραφές των πετρελαιοκι...

 
Κλείσιμο [X]