ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

RENAULT KANGOORES ΓΙΑ ΓΡHΓΟΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑTIΕΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/04/2018

 

Με ένα σκίτσο για ένα ξεχωριστό Kangoo Van από την Renault Sport, μας ευχήθηκε καλό μήνα η αντιπροσωπεία της Renault στην Ελλάδα, την Κυριακή 1η Απριλίου.
Όπως ενημερωθήκαμε, «Η Renault, αποκάλυψε τα σχέδια της για την περιορισμένη παραγωγή μιας ειδικά εξελιγμένης από τους μηχανικούς της Renault Sport έκδοσης του επαγγελματικού Renault KANGOO. Το KANGOO R.S. θα χρησιμοποιεί ως βάση το δημοφιλές επαγγελματικό μοντέλο το οποίο συνέβαλε ώστε η Renault να έχει κατακτήσει επί σειρά ετών την πρώτη θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.
Η Renault Sport εξέλιξε για την περίπτωση ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης που περιλαμβάνει φαρδύτερο αμάξωμα, ανασχεδιασμένα συστήματα ανάρτησης και πέδησης, αλλά και κορυφαία μηχανικά σύνολα της Renault. 
 
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα που έχουν εξελιχθεί από τη Renault Sport (Twingo GT, CLIO R.S., MEGANE GT & MEGANE R.S.) το σπορ επαγγελματικό μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από τις σχετικά μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές αλλαγές στο αμάξωμα, λόγω και τον πολυάριθμων αεροδυναμικών στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν ώστε να επιτυγχάνεται ο επιθυμητός  βαθμός απόδοσης, αλλά και παράλληλα να δικαιολογείται με τον πλέον πειστικό τρόπο το όνομα KANGOORES.
 
Το KANGOO R.S. θα είναι διαθέσιμο στην έκδοση Sport με τα μηχανικά μέρη του MEGANE GT (1.6 dCi 165 – EDC 6 σχέσεων) και στην έκδοση Trophy-R με τα μηχανικά μέρη του MEGANE R.S. (1.8 TCe 280 – μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων). Και οι δύο εκδόσεις θα εφοδιάζονται με το πρωτοποριακό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control που αποτελεί αποκλειστικότητα της Renault, αλλά και σύστημα launch control.
 
Σημαντικό είναι ότι ο χώρος φόρτωσης θα μείνει ανεπηρέαστος προσφέροντας στους γρήγορους επαγγελματίες ωφέλιμο όγκο από 4 έως και 4,6 κυβικά μέτρα (ανάλογα με το διαχωριστικό).» …

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

SEAT: ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετακινήσεις προσιτές και βιώσιμες ως προς το περιβάλλον υπόσχεται τα επόμενα χρόνια η Seat....

HONDA: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Την προώθηση ευέλικτου τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος για τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανέλαβε η Honda η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Vattenfall, που αποτελεί ένα από τους ευ...

FORD: ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ - ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων φόρτισης που θα προσφέρει απρόσκοπτη και ενιαία πρόσβαση σε συστήματα φόρτισης, τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο σε όλη την Ευρώπη, προσφέρει η Ford που βάζει τέλος...

 
Κλείσιμο [X]