ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 08/03/2019

 

Μια επίσκεψη στη διεθνή έκθεση “Ascen.tec” αρκεί για να ανακαλύψετε ανελκυστήρες, συστήματα ανύψωσης, ιδέες, τεχνολογίες, πληροφορίες, αλλά και επιχειρηματίες που έχετε ανάγκη για να γνωρίσετε μια νέα και αξιόπιστη αγορά που απευθύνεται σε επαγγελματίες, διαχειριστές πολυκατοικιών και ιδιοκτήτες ακινήτων, αλλά και ΑμΕΑ. 

Με το σύνθημα «Ascen.tec: H έκθεση που σε ανεβάζει», η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» φέρνει στο προσκήνιο την αγορά και τις εταιρείες τεχνολογιών ανέλκυσης. Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, εκατοντάδες νέα προϊόντα και υπηρεσίες θα παρουσιαστούν στο MEC Παιανίας για να διευκολύνουν την πρόσβαση και την κινητικότητα μέσω ανελκυστήρων σε κάθε είδους κτήριο. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθεί το “Ascen.tec Forum”, μια νέα ενημερωτική πρωτοβουλία με επιστημονικές συνεδριάσεις αλλά και ενημερωτικά σεμινάρια για κάθε ενδιαφερόμενο. 

Το πρόγραμμα των τριήμερων παράλληλων εκδηλώσεων βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης και έρχεται να καλύψει μια σειρά θεμάτων που αφορούν στον κλάδο των ανελκυστήρων, τους φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και όσους χρησιμοποιούν ασανσέρ προσώπων, αυτοκινήτων και εμπορευμάτων. Αντικειμενικός στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα απολύτως ελκυστικό και δυναμικό πρόγραμμα ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον για πληροφόρηση και συμμετοχή, αλλά και να εντυπωσιάσει με διακεκριμένους και εξειδικευμένους ομιλητές. 

Οι εργασίες του “Ascen.tec Forum” θα ανοίξουν το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου με τα θέματα τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, τις νέες τεχνολογίες με τη χρήση του διαδικτύου, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις απομακρυσμένου ελέγχου συστημάτων ανέλκυσης και αναβατορίων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν οι συνεδριάσεις για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κλάδος με τη συμμετοχή στελεχών από υπουργεία, υπηρεσίες και επιμελητήρια. 

Οι εργασίες του Σαββάτου 11 Μαΐου θα αρχίσουν με τη συμμετοχή ομιλητών από το εξωτερικό σχετικά με τις τεχνολογίες των “Elevator 4.0” που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης αλλά και στα σύγχρονα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουν προσκληθεί επίσης, εκπρόσωποι ιδιοκτητών ακινήτων, κατασκευαστών, μηχανικών και όλων όσοι εμπλέκονται στον οικονομικό κύκλο της οικοδομής ώστε να εξετασθεί το μείζον θέμα που αφορά στην ταυτότητα των κτιρίων. Στο ίδιο πλαίσιο θα συζητηθεί το θέμα της αστικής νομικής ευθύνης που βαρύνει ιδιοκτήτες ακινήτων, διαχειριστές πολυκατοικιών, υπευθύνους επαγγελματικών υποδομών. 

Κατά τη δεύτερη συνεδριακή ημέρα, εκπρόσωποι παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τη συντήρηση των ανελκυστήρων βιομηχανικού τύπου, τα αναβατόρια οχημάτων, τα ειδικού τύπου ασανσέρ που χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση κοινού (όπως εμπορικών κέντρων, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης και θεαμάτων, νοσοκομείων, κλπ.). 

Την Κυριακή 12 Μαΐου, οι θεματικές κατευθύνσεις του “Ascen.tec Forum” θα κινηθούν σε τρία επίπεδα: 

1. Στα θέματα ασφαλιστικού χαρακτήρα που απασχολούν τους συντηρητές και τους επαγγελματίες του κλάδου. 
2. Στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες εξυπηρέτησης, αρωγής, ενημέρωσης και ανέλκυσης των ΑμΕΑ με έμφαση στην ενημέρωση προσώπων με τύφλωση ή κώφωση, αλλά και στην ασφαλή υποβοήθηση προσώπων με κινητικά προβλήματα. 
3. Στους κανόνες και τις μεθόδους απεγκλωβισμού προσώπων από ασανσέρ. 

Ποιοι συμμετέχουν

Θεσμικοί και παραγωγικοί φορείς στηρίζουν την πρωτοβουλία διοργάνωσης της “Ascen.tec” και ήδη έχουν ζητήσει να έχουν παρουσία στις παράλληλες εκδηλώσεις. Στην διεθνή έκθεση θα παρουσιαστούν: 

-Ανελκυστήρες, αναβατόρια, παρελκόμενα. 
-Κυλιόμενες κλίμακες & κυλιόμενοι διάδρομοι. 
-Συστήματα μεταδόσεως κινήσεως & μηχανισμοί. 
-Βαρούλκα, ατέρμονες εξαρτήματα και εξοπλισμός ανελκυστήρων. 
-Ρυθμιστές ταχύτητας και σχετικός εξοπλισμός. 
-Προκατασκευασμένα στοιχεία ανελκυστήρων. 
-Εταιρείες λογισμικού. 
-Υδραυλικά συστήματα. 
-Σωλήνες υψηλής πιέσεως, ρακόρ. 
-Τηλεχειριστήρια. 
-Ρολά εξωτερικών ανελκυστήρων. 
-Συστήματα ασφάλειας και ελέγχου. 
-Θάλαμοι προσώπων, φορτίων και οχημάτων. 
-Ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καλώδια, καθρέπτες, ανοξείδωτα, φορμάικες για τους θαλάμους. 
-Ημιαυτόματες πόρτες, πόρτες αναδιπλούμενες, πόρτες πυράντοχες, ελαστικά λειτουργίας θυρών και αξεσουάρ. 
-Συρματόσχοινα ανελκύσεως και αξεσουάρ. 
-Εξοπλισμός παρακολούθησης, κομβιοδόχοι θαλάμου, ψηφιακοί δείκτες. 
-Υλικά προστασίας και ασφάλειας εργαζομένων. 
-Συστήματα πυρασφάλειας, πυροσβεστήρες, πυρανίχνευση. 
-Αναλώσιμα, λιπαντικά συντήρησης, μπαταρίες, στουπιά. 
-Εργαλεία και Υλικά. 
-Εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας, Αναστροφείς, Φωτισμός LED. 
-Πιστοποιήσεις με πρότυπα οικιακού, επαγγελματικού, βιομηχανικού επιπέδου. 
-Τεχνολογίες δικτύου, Οπτικές ίνες, Ενδοεπικοινωνία, WiFi . 
-Ανακύκλωση λιπαντικών, μπαταριών. 
-Γερανοί ανυψώσεως. 
-Ανελκυστήρες για ΑμεΑ. 

Απευθύνεται σε: Εμπόρους, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, εγκαταστάτες ανελκυστήρων και συντηρητές, εργολήπτες και μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης, επιμελητήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.. Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων). 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

«ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ», «Εργοταξιακά Θέματα», «Μετάδοση Ισχύος», «Logistics & Management», «Car & Truck», «Θερμοϋδραυλικός», «Ecotec» 

Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ… «ΠΡΑΣΙΝΗ» Η 4Η ΔΙΕΘΝΗΣ “VERDE.TEC”

Για τις 20 – 22 Μαρτίου 2020 ορίστηκε το νέο ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και τις έξυπνες πόλεις....

ΣΥΝΕΔΡΙΟ “ASCEN.TEC FORUM”ΣΤΟ MEC

Το στοχευμένο συνέδριο “Ascen.tec Forum” από τις 10 έως τις 12 Μαΐου στο MEC φιλοδοξεί να αποτελέσει το νέο θεσμό ενημέρωσης της αγοράς ασανσέρ...

ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ "ASCEN.TEC FORUM"

Πλούσιο, ενημερωτικό και επίκαιρο είναι το πρόγραμμα του 1ου διεθνούς "Ascen.tec Forum" το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο "MEC" της Παιαν...

 
Κλείσιμο [X]