ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Ο «Manager of the Year 2019» κ. Κωσταντίνος Χολέβας, VP Exports & Supply Chain Oil & Gass στην εταιρεία LafargeHolcim, θα παραλάβει το βραβείο του κατά τη διάρκεια του Gala Dinner που διοργανώνει κατ' αποκλειστικότητα η T-Press, εκδότρια των χορηγών επικοινωνίας του Eurolog 2019 Logistics & Management και Car & Truck.

ΣΤΗ LAFARGE ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2019» ΤΟΥ ILME

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/03/2019

 

Ανακοινώθηκαν από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» για το 2019, η απονομή των οποίων αποτελεί πλέον θεσμό και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 25ου διεθνούς συνεδρίου Εurolog 2019 που διοργανώνεται στην Αθήνα στς  3-4 Απριλίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (ELA) και τον ILME. «Manager of the Year 2019» ανακηρύσσεται ο κ. Κωσταντίνος Χολέβας, VP Exports & Supply Chain Oil & Gass στην εταιρεία LafargeHolcim. Το βραβείο «Project of the Year 2019»κερδίζει η υποβολή της πρότασης του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλους της LafargeHolcim, με θέμα "MILAKI Greece Export Hub".

H T-Press διοργανώτρια του Gala Dinner

Η απονομή των βραβείων  Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» θα γίνει επισήμως κατά τη διάρκεια του Gala Dinner που θα διεξαχθεί προς τιμήν των συνέδρων μετά το πέρας των εργασιών της πρώτης ημέρας του συνεδρίου, στις 3 Απριλίου το βράδυ. Τη διοργάνωση του Gala Dinner σε γνωστό gourmet restaurant  των νοτίων προαστίων έχει αναλάβει κατ' αποκλειστικότητα η T-Press, εκδότρια των χορηγών έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας του 25ου Eurolog 2019, Logistics & Management και Car & Truck, αναγνωρίζοντας τον τιμητικό χαρακτήρα που έχει η πραγματοποίηση του Eurolog για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση των logistics και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας. Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημμένων θα είναι οι keynote speakers του συνεδρίου, διεθνείς προσωπικότητες και όλοι οι Έλληνες και ξένοι ομιλητές που θα τιμήσουν με τις εισηγήσεις τους το διήμερο των εργασιών του.

To EUROLOG είναι το ετήσιο διεθνές συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (ELA), που διοργανώνεται ανά διετία σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη και στοχεύει στην προώθηση του διαλόγου,  καθώς και στην ανάδειξη ενός forum, όπου αξιόλογοι ομιλητές από ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία, στο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσιών, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τρέχουσες τάσεις, στρατηγικές, αλλά και βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της εφοδιαστικής.

Οι διακριθέντες με τα βραβεία "Μέγας Αλέξανδρος" του ILME θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον ετήσιο ευρωπαϊκό διαγωνισμό «ELA Awards» που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association - ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες μέλη του. Τα αποτελέσματα των ELA Awards 2019 θα ανακοινωθούν  στην τελετή απονομής που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 23 Μαϊου 2019.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ… «ΠΡΑΣΙΝΗ» Η 4Η ΔΙΕΘΝΗΣ “VERDE.TEC”

Για τις 20 – 22 Μαρτίου 2020 ορίστηκε το νέο ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και τις έξυπνες πόλεις....

ΣΥΝΕΔΡΙΟ “ASCEN.TEC FORUM”ΣΤΟ MEC

Το στοχευμένο συνέδριο “Ascen.tec Forum” από τις 10 έως τις 12 Μαΐου στο MEC φιλοδοξεί να αποτελέσει το νέο θεσμό ενημέρωσης της αγοράς ασανσέρ...

ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ "ASCEN.TEC FORUM"

Πλούσιο, ενημερωτικό και επίκαιρο είναι το πρόγραμμα του 1ου διεθνούς "Ascen.tec Forum" το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο "MEC" της Παιαν...

 
Κλείσιμο [X]