ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

WIKIPEDIA (CRITICAL UPDATES)

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/09/2012

 

ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα (επισήμως Ελληνική Δημοκρατία) με πλήρη τίτλο Ελληνική Ορθόδοξη Νεοφιλελεύθερη Σοσιαλιστική και Οθωμανική Τζαμαχιρία Σοβιετικού Τύπου οιονεί προτεκτοράτο των ΗΠΑ και αποικία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αλλιώς ΕΕ (πρώην Γερμανία, πρώην Βαϊμάρη, πρώην Πρωσία, πρώην Ανατολικό Βασίλειο των Φράγκων, πρώην στρατόπεδο των Ούννων). Από το 2001 κατέστη Bundesländ της Ευρωζώνης (πρώην Γ’ Ράιχ) και από το 2009 ένα από τα Konzentrationslager της (στρατόπεδα εξόντωσης).

Είναι χώρα που βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης Ασίας και Αφρικής. Αυτός είναι και ο λόγος που η οριστική ένταξή της σε κάποια από αυτές τις ηπείρους εξακολουθεί να είναι αντικείμενο πολιτικής διαμάχης. Κάποιοι την ονομάζουν Δανία του Νότου, κάποιοι άλλοι Σομαλία του Βορρά ενώ εσχάτως κερδίζει έδαφος η προσωνυμία Μικρή Κίνα της Δύσης.

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Πρωτεύουσά της είναι η Αθήνα, γνωστή και ως Νέο Ισλαμαμπάντ, που πρόσφατα έχασε από την Χαράρε της Ζιμπάμπουε την τιμητική τελευταία θέση στον πίνακα με τις πιο αντιαισθητικές, βρώμικες και επικίνδυνες πρωτεύουσες του πλανήτη, ισοβαθμώντας στην προτελευταία θέση με την Κινσάσα και τη Μογκαντίσου και απογοητεύοντας πλήρως όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες που διετέλεσαν δήμαρχοί της τα τελευταία χρόνια (Αβραμόπουλος, Μπακογιάννη, Κακλαμάνης κ.ά.)

Το πολεοδομικό συγκρότημα της πρωτεύουσας καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το νομό Αττικής και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται ο Πειραιάς, το αυτόνομο κρατίδιο των Εξαρχείων και το ανεξάρτητο Γκάου του Άγιου Παντελεήμονα. (Σημ. «Γκάου» στη ναζιστική διάλεκτο είναι η διοικητική περιφέρεια και «Λάιτερ» ο χωρίς κανέναν περιορισμό αρμοδιοτήτων ηγέτης της).

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Κατοικείται κυρίως από λαθρομετανάστες αλλά ένας μεγάλος αριθμός ελληνόφωνων εξακολουθεί να υφίσταται. Οι τελευταίοι αυτοπροσδιορίζονται άλλοι ως «Έλληνες», απόγονοι δηλαδή του Αχιλλέα, του Λεωνίδα, του Σωκράτη, του Αριστοτέλη κλπ., άλλοι ως «Ρωμιοί», απόγονοι του Άγιου Μερκούριου, δολοφόνου του φιλέλληνα και άρα «παραβάτη» Ιουλιανού, του Κυρίλλου της Αλεξάνδρειας που εξόντωνε ό,τι του θύμιζε Ελλάδα και κυρίως του Μεγάλου Κωνσταντίνου, επίσης δολοφόνου όλης της οικογένειάς του, άλλοι και τα δύο μαζί.

Δε σταματούν όμως εδώ οι συγχύσεις:Οι φίλες χώρες και οι εταίροι της στην ΕΕ τους αποκαλούν «Γραικύλους», οι Ασιάτες «Γιουνάνηδες» ή «Γκιαούρηδες», οι λογοτέχνες «Λωτοφάγους», ενώ τα τελευταία χρόνια επανέρχεται το «Ραγιάδες» με τη βοήθεια και των καναλαρχών –όχι μόνο με τα τούρκικα σίριαλ που αφειδώς παίζουν αλλά και με τα δελτία ειδήσεων με τα οποία προτρέπουν σε τυφλή υπακοή στους κατακτητές.

Τα τελευταία χρόνια τείνει να επικρατήσει η άποψη πως οι κάτοικοι της χώρας είναι Ινδικά Χοιρίδια αλλά ούτε και αυτό ξεκαθαρίζει τα πράγματα, δεδομένου ότι τα αγαπημένα αυτά ζωάκια του κάθε πειραματιζόμενου στον πλανήτη δεν είναι ούτε ινδικά (κατάγονται από τη Νότιο Αμερική) άλλα ούτε και χοιρίδια (ανήκουν στην τάξη των τρωκτικών και όχι των αρτιοδάκτυλων όπως τα γουρούνια).

Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση της χώρας επιλέγεται από ομάδα επιχειρηματιών (θεσμός γνωστός ως «Διαπλοκή»), ψηφίζεται από το λαό και λειτουργεί ως εισπρακτική εταιρεία για λογαριασμό των τοκογλύφων δανειστών της χώρας. Ουσιαστική διακυβέρνηση ασκεί ο κατά συρροή οικονομικός δολοφόνος χωρών Πολ Τόμσεν, με περγαμηνές ισοπέδωσης χωρών όπως η Ισλανδία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Πορτογαλία κ.ά.

Πάνω από όλους όμως στέκει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και γι’ αυτό ο λαός κοιμάται ήσυχος –όπως και ο ίδιος.

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΖΕΙΣ…

Είναι άραγε όνειρο ή πραγματικότητα; Επιπλέον: Όποιο κι αν είναι από τα δύο, πρόκειται για εφιάλτη ή για φαρσοκωμωδία; Εδώ και τρία χρόνια ο κύριος Λάκης βρίσκεται στο...

ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Μια σκηνή ονειρευόταν σε όλη του τη ζωή ο κύριος Λάκης: Να σταθεί στην κορυφή του λόφου έχοντας αγκαλιά τον εγγονό του και να του πει το περίφημο: «Μια μέρα όλα αυτά που...

ΑΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (TABLEAU VIVANT)

Το ξημέρωμα βρίσκει τον κασαπά της Αθήνας σε μεγάλα σεκλέτια. Ο Σουλτάνος έδωσε εντολή για νέα νουζούλ-αβαρίζ, νέα χαράτζια και αύξηση όλων ανεξαιρέτως των δοσιμάτων...

 
Κλείσιμο [X]