ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/09/2019

 

Η Fiat Professional συνεχίζει να κυριαρχεί στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG) με περισσότερες από 8 στις 10 πωλήσεις στην κατηγορία.
 
Η Fiat Professional διαθέτει μεγάλη παράδοση στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG). Με περισσότερα από 750.000 Fiat και Fiat Professional CNG να έχουν περάσει τη γραμμή παραγωγής, το φυσικό αέριο έχει αποδείξει τα ισχυρά του πλεονεκτήματα όσον αφορά στην οικονομία καυσίμου, την αξιοπιστία, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Διαθέτοντας στην Ελληνική αγορά την πληρέστερη γκάμα οχημάτων CNG, η Fiat Professional έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην κατηγορία διατηρώντας περισσότερες από 8 στις 10 πωλήσεις το πρώτο 7μηνο του 2019. Με αιχμή του δόρατος τα Fiorino Cargo και Doblo Cargo -που είναι πρώτα στην κατηγορία τους ανεξαρτήτως καυσίμου- η Fiat Professional προσφέρει στον επαγγελματία μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών που καθιστούν ακόμα πιο ελκυστική την επιλογή ενός οχήματος CNG.
 
Την πληρέστερη γκάμα επαγγελματικών μοντέλων CNG με συνολικά 4 μοντέλα (Panda Van, Fiorino Cargo, Doblo Cargo & Ducato) που καλύπτουν ένα ευρύτατο πεδίο αναγκών.
Τα CNG μοντέλα της Fiat Professional είναι οι μοναδικές bi-fuel επιλογές στην αγορά, προσφέροντας παράλληλα με τις δεξαμενές CNG και κανονικά ρεζερβουάρ βενζίνης που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέγει το είδος καυσίμου που θα χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή δίνοντας απόλυτη ελευθερία επιλογής και παράλληλα κορυφαία αυτονομία.
Δυνατότητα επιλογής δεξαμενών CNG αυξημένης χωρητικότητας που αυξάνουν περαιτέρω την αυτονομία.
Το συνολικό όφελος στο κόστος καυσίμου ενός αυτοκινήτου CNG σε σχέση με αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν άλλα ορυκτά καύσιμα συμπεριλαμβανομένου του υγραερίου (LPG) είναι της τάξης του 40%, ενώ το φυσικό αέριο διανέμεται μέσω αγωγών και δεν μπορεί να νοθευτεί.
 
Η κίνηση με φυσικό αέριο είναι η πλέον φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για κινητήρες εσωτερικής καύσης, με 95% χαμηλότερες εκπομπές υδρογονανθράκων και μηδενική εκπομπή μικροσωματιδίων. Παράλληλα η καθαρότερη καύση μειώνει τις ανάγκες συντήρησης του κινητήρα και βελτιώνει την αντοχή του ακόμα και στις εξαιρετικά δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες των αστικών κέντρων.
 
Τα μοντέλα CNG της Fiat Professional καλύπτονται με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, ενώ τα Fiorino Cargo και Doblo Cargo είναι διαθέσιμα και με άτοκη χρηματοδότηση. 

 

 

ΑΓΟΡΑ

MICHELIN CHALLENGE DESIGN

Με στόχο να υπογραμμίσει το ρόλο που παίζει το design στη βιώσιμη κινητικότητα, η Michelin καλεί καλλιτέχνες, designers, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, πολεοδόμους ή όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται, να δηλώσ...

BIG NUGGET CONCEPT CAMPERVAN

Η Ford παρουσίασε στο Caravan Salon 2019 στο Duesseldorf της Γερμανίας το νέο αυτοκινούμενο Transit Big Nugget Concept...

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

 
Κλείσιμο [X]