ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

RENAULT: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ CAPTUR

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/10/2019

 

Μια από τις σημαντικότερες πήγες κερδών για τον τουρισμό της χωράς μας είναι οι διεθνείς παρουσιάσεις νέων αυτοκινήτων που γίνονται στην Ελλάδα.

Αυτό το χρονικό διάστημα, η Renault παρουσιάζει το νέο Captur, στην Αττική.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου γαλλικού crossover στους Έλληνες δημοσιογράφους.

Το Renault Captur, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στη κατηγορία των crossover.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν πουληθεί πάνω από 1,5 εκατ. αυτοκίνητα, σε 90 χώρες που πωλείται, από το 2013 που ξεκίνησε το λανσάρισμα του.

Ήταν best-seller της κατηγορίας του, στη Γαλλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τον προηγούμενο χρόνο, το μοντέλο διατήρησε την ηγετική του θέση έχοντας πουλήσει πάνω από 215.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η παρουσίαση του νέου Captur εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού πλάνου με την ονομασία Drive the Future (2017-2022) του Group Renault.

Με πωλήσεις ήδη σε όλες τις ηπείρους, το νέο Captur θα κατασκευάζεται πλέον και στην Κίνα, μία αγορά εξαιρετικά στρατηγικής σημασίας για το Groupe Renault. Το μοντέλο θα διατηρήσει το όνομά του σε όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Νότιας Κορέας κάτω από την ομπρέλα της Renault.

 

 

Ι.Χ.

TOYOTA RAV4 PRIME: ΔΙΑΝΥΕΙ 39 ΧΛΜ. ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η πέμπτη γενιά του Toyota RAV4, ενισχύεται με μια νέα έκδοση που έχει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά....

ΑΠ’ ΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΕΣΗ

Το Clio Van είναι μια ιδιαίτερη επαγγελματική πρόταση, που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πολλών επαγγελματιών που αναζητούν ένα όχημα διπλού χαρακτήρα....

VOLVO: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ XC40 RECHARGE

Η Volvo, αποκάλυψε το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Πρόκειται για το Volvo XC40 Recharge, το οποίο βασίζεται στο SUV XC40 και είναι το πρώτο μέλος μιας νέας οικογένειας ηλεκτρικών μοντέλων πο...

 
Κλείσιμο [X]