ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ NISSAN

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/11/2019

 

Στην τελική τετράδα για τα βραβεία «International Pick-Up Award» και «International Van» βρίσκονται δύο επαγγελματικά μοντέλα Nissan, τα Navara και NV400, αντίστοιχα.

Το Nissan Navara ανταγωνίζεται για το μεγάλο βραβείο με τα Ford Ranger, Toyota Hilux και Renault Alaskan, διεκδικώντας μια δεύτερη νίκη στην κατηγορία pick-up, έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο του Διεθνούς Pick-Up το 2016. Φέτος, η Nissan εστίασε στη κατασκευή του πιο συνδεδεμένου Navara από ποτέ, προσφέροντας το καινοτόμο Nissan Connected Services σε οδηγό και επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης NissanConnect.

Παράλληλα με την προσφάτως βελτιωμένη συνδεσιμότητά του, το Navara συνοδεύεται από την πανευρωπαϊκή πενταετή / 160.000χλμ εγγύηση.

Σε ότι αφορά την κατηγορία «Van of the Year», το μεγάλο φορτηγό NV400 VAN της Nissan έχει συμπεριληφθεί στην τελική λίστα, μαζί με τα Fiat Ducato, Iveco Daily και Volkswagen Transporter T6.1. Το NV400 προσφέρει μια πρακτική και ευρεία επιλογή τύπων αμαξώματος, σε συνδυασμό με αποδοτικούς κινητήρες και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας και μεγαλύτερη άνεση σε μια πλήρως ανασχεδιασμένη καμπίνα. Έχει επιλογές από μια μεγάλη ποικιλία σε μεταξόνια, μήκη και ύψη, ωφέλιμο φορτίο, κινητήρες, κίνηση εμπρός ή πίσω, αλλά και δυνατότητα πολλαπλών μετατροπών του αμαξώματος.

Οι φιναλίστ θα κριθούν από βετεράνους δημοσιογράφους της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τα υποψήφια οχήματα, κατά τη διάρκεια τριήμερου ομαδικού τεστ που φιλοξενείται στη Σουηδία.

Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν στο Gala Dinner της έκθεσης «SOLUTRANS 2019», στις 20 Νοεμβρίου στη Lyon της Γαλλίας.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

VINCI AUTOROUTES – ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Τα αποτελέσματα της έκδοσης του 2019 του Ευρωβαρόμετρου υπεύθυνης οδήγησης παρουσίασε το ίδρυμα VINCI Autoroutes....

ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ MAN

Με δύο σημαντικά βραβεία έφυγε φέτος από τις Βρυξέλες και την έκθεση Busworld η MAN Truck & Bus. Το σημαντικότερο βραβείο αφορά το τουριστικό λεωφορείο MAN Lion’s Coach, το οποίο εκλέχθηκε τουριστικό ...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ˮGREEK GREEN AWARDS 2020» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «VERDE.TEC»

Η γιορτή του περιβάλλοντος έρχεται ανανεωμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ για να επιβραβεύσει τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και επιχειρήσεις που είναι προσηλωμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος, τη ...

 
Κλείσιμο [X]