ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΙΠΑΝ…

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/03/2020

 

«Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε στενά με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα για να διασφαλίσουμε την επίτευξη των στόχων της πράσινης συμφωνίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι, με τις αυξανόμενες προσπάθειες όλων των ενδιαφερομένων, οι οδικές μεταφορές με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα μέχρι το 2050 είναι εφικτές. Όμως, αυτό θα απαιτήσει σοβαρές επενδύσεις για τη φόρτιση οχημάτων που θα καλύπτουν φορτηγά και λεωφορεία, καθώς και για ένα νομοθετικό πλαίσιο που θα προωθεί όλα τα καθαρά οχήματα, μηδενικών ή χαμηλών εκπομπών ρύπων. Και πρέπει να ξεκινήσουμε εδώ και τώρα για να πετύχουμε», σημειώνει ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Επαγγελματικών Οχημάτων της Ένωσης Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) για το 2020, Henrik Henriksson, Διευθύνων Σύμβουλος της Scania.

Ο κ. Henriksson ανέλαβε την προεδρία από τον Gerrit Marx, επικεφαλής της CNH Industrial (IVECO). Στο συμβούλιο συμμετέχουν τα ανώτερα στελέχη των εταιρειών φορτηγών και λεωφορείων -μελών της ACEA: DAF Trucks, Daimler Trucks, IVECO, MAN Truck & Bus, Scania, Volkswagen Commercial Vehicles και Volvo Group.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ VAN MAXUS ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο Van, της εταιρίας MAXUS, που αντιπροσωπεύει η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ στην διάθεση του ΕΚΑΒ . Την παραχώρηση συντόνισε η TryEV, καινοτόμος εταιρεία προώθησης της ηλεκτροκίνησης...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΦΑΕ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σειρά επαφών του νεοσύστατου ΔΣ για να συζητηθούν θέματα άμεσης προτεραιότητας...

ΝEO KATAΣΤΗΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το νέο κατάστημα ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ βρίσκεται στην άνοδο της Λ. Κηφισού 59 στο Αιγάλεω. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του καταστήματος, εκτάσεως 1.350 τ.μ., είναι πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τε...

 
Κλείσιμο [X]