ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/03/2020

 

Μια ολοκληρωμένη πρόταση ηλεκτροκίνησης με διάφορων τύπων ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήπιας κίνησης, παρουσίασε στο Ζάππειο η Automotive Solutions ΕΠΕ, μόλις λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση των ενιαίων όρων για τις διαδικασίες αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων από τους δήμους.

Τα οχήματα αυτά απευθύνονται στις πόλεις της Ελλάδας που επιθυμούν να παρέχουν με σύγχρονο και φιλικό στο περιβάλλον τρόπο, υπηρεσίες ποιότητας στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες τους.

Για τα οχήματα ενημερώθηκαν εκτενώς δήμαρχοι και εκπρόσωποι σχεδόν όλων των δήμων και Περιφερειών της χώρας όπως και επιχειρηματίες και εκπρόσωποι οργανώσεων και φορέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ο οποίος αφού έκανε test drive σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας δήλωσε ότι η ηλεκτροκίνηση είναι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης όσο και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος κατά την βόλτα που έκανε εντυπωσιάστηκε από την λειτουργία του ηλεκτρικού λεωφορείου και ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Automotive Solutions.

Την έκθεση επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος δοκίμασε τις δυνατότητες ενός από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Ο πρόεδρος της Automotive Solutions Σταύρος Καφούνης, δήλωσε ότι η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της κίνησης σε αστικό περιβάλλον και των ήπιων οικολογικών μεταφορών, ιδίως μέσα στη πόλη. Η περίπτωση της ηλεκτροκίνησης παρουσιάζεται ιδανική για τους δρόμους των πόλεων όπου σύντομα τόσο τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία όσο και τα σύγχρονα και αθόρυβα απορριμματοφόρα θα τα δούμε να κινούνται και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής συμβάλλοντας στην δημιουργία ανθρώπινων πόλεων.

Μια πρώτη δοκιμή του ηλεκτρικού λεωφορείου της ιταλικής Tecnobus θα έχουμε στο επόμενο τεύχος του Car&Truck.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΦΑΕ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σειρά επαφών του νεοσύστατου ΔΣ για να συζητηθούν θέματα άμεσης προτεραιότητας...

ΝEO KATAΣΤΗΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το νέο κατάστημα ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ βρίσκεται στην άνοδο της Λ. Κηφισού 59 στο Αιγάλεω. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του καταστήματος, εκτάσεως 1.350 τ.μ., είναι πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τε...

TO ΠΡΩΤΟ INTERNATIONAL WEB CONFERENCE AΠΟ ΤΟ ΙΛΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Το 1ο International Web Conference με τίτλο “Logistics during and beyond the crisis – Charting the way forward” από το ILME στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας...

 
Κλείσιμο [X]