ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ VAN MAXUS ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/08/2020

 

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο Van, της εταιρίας  MAXUS,  που αντιπροσωπεύει η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  στην διάθεση του ΕΚΑΒ .

Την  παραχώρηση συντόνισε  η TryEV, καινοτόμος εταιρεία προώθησης της ηλεκτροκίνησης, στα πλαίσια του κοινού αγώνα κατά του κορωνοϊού, για την ενίσχυση του Υπουργείου Υγείας  για τη μεταφορά φαρμάκων και υλικών , με στόχο την δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες ενός ηλεκτροκίνητου φορτηγού.

Αρωγοί στην προσπάθειά  αυτή ο εισαγωγέας της ΜΑXUS  ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ  που διέθεσε  το αμιγώς ηλεκτρικό Van MAXUS EV 80 3.5 τόνων, και οι ENGIE και Blink για τη διάθεση και εγκατάσταση των αναγκαίων σταθμών φόρτισης, ενώ αξιομνημόνευτη είναι και η στήριξη της Deloitte και της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του ΥΠΕΝ.

Πρόκειται για μια μικρή πράξη αλληλεγγύης όλων μας στον μεγάλο αγώνα που δίνει συνολικά η ελληνική κοινωνία μας για τον περιορισμό της πανδημίας, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την ιδέα της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την χρήση του ηλεκτροκίνητου VAN MAXUS EV80, με εμβέλεια δράσης τα 200χλμ , είναι θετικές, με τους οδηγούς να σχολιάζουν θετικά την άμεση επιτάχυνση και την αθόρυβη λειτουργία του οχήματος, και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Νικόλαο Παπαευσταθίου να τονίζει την ανάγκη ύπαρξης κι άλλων παρόμοιων δράσεων, που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του ΕΚΑΒ, και δοκιμάζουν νέες φιλικότερες  προς το περιβάλλον τεχνολογίες.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΦΑΕ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σειρά επαφών του νεοσύστατου ΔΣ για να συζητηθούν θέματα άμεσης προτεραιότητας...

ΝEO KATAΣΤΗΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το νέο κατάστημα ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ βρίσκεται στην άνοδο της Λ. Κηφισού 59 στο Αιγάλεω. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του καταστήματος, εκτάσεως 1.350 τ.μ., είναι πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τε...

TO ΠΡΩΤΟ INTERNATIONAL WEB CONFERENCE AΠΟ ΤΟ ΙΛΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Το 1ο International Web Conference με τίτλο “Logistics during and beyond the crisis – Charting the way forward” από το ILME στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας...

 
Κλείσιμο [X]