ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Το πρώτο νέο Volvo FH περνά τις πύλες του Volvo Truck Center στο Roissy-en-France, λίγο έξω από το Παρίσι.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΟ VOLVO FH

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/02/2013

 

Μέσα σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα με ενθουσιώδη χειροκροτήματα και ευτυχισμένα χαμόγελα, παραδόθηκαν τα κλειδιά του νέου Volvo FH στο Volvo Truck Center στο Roissy-en-France, λίγο έξω από το Παρίσι.

«Νιώθουμε χαρούμενοι και περήφανοι, καθώς είμαστε η πρώτη εταιρεία μεταφορών που αποκτά το νέο φορτηγό. Το νέο Volvo FH είναι ελκυστικό από κάθε άποψη. Πραγματικά με εξέπληξε με την άνεση και την εντυπωσιακή ορατότητα που απολαμβάνεις στο τιμόνι», δήλωσε ο κ. Jean-Pierre Ducournau, ο οποίος μαζί με τους γιους του διευθύνει την Transports Ducournau. 

Ο τυχερός ιδιοκτήτης περίμενε την άφιξη του νέου του φορτηγού από τον περασμένο Σεπτέμβριο, πλειοδοτώντας με 150.000 ευρώ σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία της Volvo Trucks στο eBay.

«Είναι ένα πραγματικά σπουδαίο φορτηγό αλλά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από κορυφαία ποιότητα» είπε σχετικά ο κ. Jean-Pierre Ducournau. Πάνω απ’ όλα δηλώνει εντυπωσιασμένος από το κράτημα του νέου Volvo FH. «Είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η κατηγορία βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Αν και φορτηγό, διαθέτει την άνεση μιας λιμουζίνας» σχολίασε και πάλι.

Και γνωρίζει πολύ καλά τι λέει. Σχεδόν όλα τα οχήματα στο στόλο της Transports Ducournau  είναι Volvo, και όλα αυτά τα χρόνια έχει χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά φορτηγά Volvo, από ένα F89 που αγοράστηκε το 1974, μέχρι το σημερινό, σύγχρονο FH. Ο σημερινός στόλος υπερβαίνει τα 300 οχήματα συνολικά.

Το νέο Volvo FH αντιπροσωπεύει μία νέα εξέλιξη στην κατηγορία βαρέων οχημάτων και το αποτέλεσμα πολλών ετών σκληρής εργασίας.

Ο κ. Jean-Noël Thénault, Πρόεδρος της Volvo Trucks στη Γαλλία, παραδίδει τα κλειδιά στον κ. Jean-Pierre Ducournau.

«Είμαι ευτυχής και συγκινημένος. Είναι το φορτηγό που ολόκληρη η βιομηχανία περίμενε με ιδιαίτερη ανυπομονησία και αντιπροσωπεύει το μέλλον στη βιομηχανία φορτηγών» σχολιάζει ο κ. Jean-Noël Thénault, Πρόεδρος της Volvo Trucks στη Γαλλία.

Τέλος, το Μάρτιο, κ. ο Jean-Pierre Ducournau θα ταξιδέψει στη Ν. Αφρική για να παραδώσει τα χρήματα από τη δημοπρασία στο Star for Life. Ο οργανισμός «τρέχει» ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό να σταματήσει την εξάπλωση του HIV μεταξύ των νέων ανθρώπων.

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

RENAULT ΚΑΙ NISSAN ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Οι εταιρείες Renault και Nissan βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες για συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας...

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την Toyota και τους ισχυρούς συνεταίρους της, τα έξυπνα οχήματα του κοντινού μέλλοντος θα προσφέρονται ως υπηρεσία μετακίνησης (Mobility as Service - MaaS)...

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

 
Κλείσιμο [X]